8 Δεκεμβρίου αναστένουμε ΜΑΖΙ τον «Μπακαλόγατο»

2018-11-27

Όλοι στο Appolon Palace  το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου.


Μια αξιέπαινη δράση ξεκίνησε, χάρη στην πρωτοβουλία των Συλλόγων Καφέ Εστίασης του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Ιεράπετρας, προκειμένου να αναστήσουν μέσα από τις στάχτες το μεζεδοπωλείο Μπακαλόγατος, ο οποίος κάηκε τα ξημερώματα της 24ης Νοεμβρίου.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί στο ΑPPOLON PALACE χοροεσπερίδα από ντόπιους καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στον αγώνα για την εκ νέου κατασκευή του Μπακαλόγατου.

Ας μην λείψει κανένας μας από αυτήν την εκδήλωση, που δεν είναι άλλη από μια ανάσα πνοής σε ένα νέο άνθρωπο.

Ας δώσουμε στον Μάνο μας, την δυνατότητα να συνεχίσει να ονειρεύεται, να μην μείνουν οι εικόνες της φλόγας και της καταστροφής στην ψυχή και στο μυαλό του.

Ας του δώσουμε την ώθηση να προχωρήσει, να δημιουργήσει ξανά μέσα από το μαύρο, να δημιουργεί και να συνεχίσει να χαμογελά.

Όλοι το Σάββατο 8/12/2018 στο Αppolon Palace, προκειμένου να βάλουμε  ένα λιθαράκι στον Μπακαλόγατο, ένα λιθαράκι στην ελπίδα και την πίστη. 

Ελάτε να βιώσουμε μαζί, την αξία της αναγέννησης μέσα από την στάχτη.

Ο Μπακαλόγατος θα μας χαρίσει πίσω της βραδιές μας κι εμείς θα χαρίσουμε με την σειρά μας, την πίστη σε έναν άνθρωπο για να συνεχίσει να ονειρεύεται, για να μην πάψει ποτέ να πιστεύει στα θαύματα.

Την πρωτοβουλία στηρίζουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Ηχώ fm 99,8 και Club fm 93,7.