Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 29/3

2020-03-29

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου με Σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού δεν μπορείτε παρά να χαμογελάτε! Σήμερα οι χαρές θα είναι ξαφνικές και ανέλπιστες σε έρωτα και χρήμα! Από την άλλη, οι Παρορμητικοί του 1ου δεκαημέρου, πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι σε σοβαρές ρήξεις και δυσκολίες που έρχονται...

Κριός

Ελάχιστοι θα καταλάβουν ότι αυτό προέρχεται από την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι ανθρώπους και καταστάσεις σε δύσκολες περιπτώσεις, εκεί όπου οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Απόφυγε, Κριέ μου, να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα. Αυτό σταματάει την πορεία που έχει στο νου του το ταίρι σου για τη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Ταύρος

Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Δίδυμος

Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου! Σήμερα, Δίδυμέ μου, μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει με ποιον τρόπο εσύ βλέπεις μερικά πράγματα στη σχέση σας, επειδή ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

Καρκίνος

Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Απόφυγε σήμερα, Καρκίνε μου, να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου, αφού κι εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο από άλλες καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Φρόντισε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε.

Λέων

Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κάποιο κακό - απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Λέων μου, που σε αγχώνουν αρκετά. Σε βεβαιώνω, ότι έχεις όλα τα φόντα να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο

Παρθένος

Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη της. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον καλύτερο τρόπο. Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, Παρθένε, τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά για να πάει καλύτερα, φρόντισε όλα αυτά που θέλεις, να τα πεις και στο ταίρι σου.

Ζυγός

Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου. Το κλίμα στη σχέση σου, Ζυγέ, είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις ακόμη περισσότερα, για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεται, είναι να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

Σκορπιός

Σήμερα, κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, καθώς μερικά πράγματα ίσως να μην είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται. Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις μια αναδρομή και να δεις, που ήταν η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ και το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο, για να φτάσεις στην ευτυχία.

Τοξότης

Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σήμερα, Τοξότη, στη σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, φρόντισε να μη μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

Αιγόκερως

Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν. Ο Άρης στο ζώδιό σου, Αιγόκερέ μου, σε κάνει μερικές φορές να λες πράγματα στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Υδροχόος

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου! Η σχέση σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό σημείο και θα εισπράξεις απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ καλά!

Ιχθύς

Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Δραστηριοποιήσου! Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να φτάσεις στους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις Σήμερα, Ιχθύ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη και τον έρωτά σου στο ταίρι σου. Μη διστάζεις καθόλου, εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

PillowFights