Αισθηματικές προβλέψεις 10/6

2020-06-10

Το τρίγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τη Σελήνη στον Υδροχόο κυριαρχεί και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας. Η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις με τον κοντινό και τον φιλικό περίγυρο. Είναι πιθανόν να επιδιώξουμε να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα με τα οποία θα ανταλλάξουμε απόψεις. Αυτό μας βοηθά να ανανεωθούμε και να γεμίσουμε με νέες πληροφορίες που θα λειτουργήσουν θετικά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, αυτό που θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα χωρίς να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν το θέλεις και αν υπάρχει η κατάλληλη διάθεση. Στην αισθηματική ζωή των ελεύθερων Κριών κρύβονται εκπλήξεις. Πρέπει λοιπόν να είσαι ανοιχτός, για να τις υποδεχτείς όπως τους αρμόζει και να μην κλειστείς ακόμη μία φορά στον εαυτό σου.

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις πολύ γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν τους πάντες. Θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν δεν έχεις ακόμη σύντροφο μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που επιθυμείς.

Δίδυμος

Στα αισθηματικά των Διδύμων η μέρα θα είναι αρκετά έντονη και αν δε διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μπορεί να βρεθείτε σε ρήξη με τον σύντροφό σας. Μην πείτε ή κάνετε πράγματα, που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Αν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου τη σημερινή βραδιά για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους.

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι ήρθε ο καιρός να αφήσετε τις ευθύνες και το άγχος και να δώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας. Κάντε σχέδια και περάστε ένα ρομαντικό βράδυ με τον άνθρωπό σας. Εσύ που είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς.

Λέων

Οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ ευνοϊκές για μια πολύ ερωτική μέρα με τον σύντροφό σου. Θα μπορέσεις να ανανεώσεις την μεταξύ σας σχέση και να οργανώσετε μαζί τα μελλοντικά σας σχέδια πιο αποτελεσματικά. Όσο για σένα που είσαι μόνος, κάτι καλό πρόκειται να προκύψει σήμερα με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην είσαι αρνητικός, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κρύβει!

Παρθένος

Θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο, καθώς όλες αυτές οι συζητήσεις και διαφωνίες του τελευταίου καιρού επιτέλους φαίνεται να έχουν αποτελέσματα. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά αυτή την περίοδο, η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα γιατί θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Αν πάλι είσαι μόνος σου, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου για να περνάς καλύτερα. Μη χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και κυνήγησε την τύχη με όσα μέσα έχεις στη διάθεσή σου.

Σκορπιός

Στα ερωτικά σου θα μπορέσεις να γοητεύσεις σήμερα τον άνθρωπό σου και θα δεχτείς την αγάπη και τον έρωτά του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις αξέχαστα. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί βρείτε καταρχάς την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση και θα δείτε ότι οι κατακτήσεις παραμονεύουν στην γωνία!

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν πάλι, φίλε Τοξότη, έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, μην συμβιβάζεσαι αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή, για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Δε θα χάσεις!

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα, με μία έκπληξη από τον σύντροφό σου που θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Αν ακόμη σε συνοδεύει η μοναξιά, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες και ζήσεις καταστάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν.

Υδροχόος

Τη σημερινή ημέρα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αν αφήσεις να περάσουν κάποια λόγια χωρίς να σε επηρεάσουν. Αν πάλι είσαι μόνος σου σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωρά όπως θέλεις και πως όλα σου τα σχέδια έχουν κολλήσει στο ίδιο σημείο. Ίσως αυτό το αίσθημα να προκύπτει από την ανυπομονησία σου και την αγωνία να τα κάνεις όλα μαζί.

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα ερωτικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι συνθήκες αυτό το βράδυ είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν.

πηγή: Pillowfights.gr