Αισθηματικές προβλέψεις 17/6

2020-06-17

Κάποια οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο που μπορούμε να τακτοποιήσουμε, αρκεί να είμαστε προσεκτικοί και μεθοδικοί στον σχεδιασμό μας. Είναι σημαντικό να περιορίσουμε περιττά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό μας. Παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε όποιες εκκρεμότητες μπορεί να μας δημιουργούν άγχος σε οικονομικό επίπεδο. Αισθηματικά, μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχουμε δίπλα μας. Το πάθος και ο πόθος κυριαρχούν και δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για δύο. 

Κριός

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με τον άνθρωπό σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η ακτινοβολία σου θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή σήμερα και αυτό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και ερωτισμό.

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή, όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τηνζωή σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου και η νέα γνωριμία δε θα αργήσει να έρθει και να σε συναρπάσει.

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις τη διάθεση να κάνεις ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου προκειμένου να λύσεις τα προβλήματα της σχέσης σας. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, προσπαθώντας να είσαι ξεκάθαρος χωρίς υπερβολικές αναλύσεις, γιατί στο τέλος δε θα καταφέρεις να φτάσεις σε ένα συμπέρασμα. Εάν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά τις προτάσεις που σου κάνει κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν δεν οδηγηθείς σε σχέση, τουλάχιστον μπορείς να περάσεις καλά.

Καρκίνος

Η μέρα σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και έχεις πολύ δυναμικότητα. Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου να περάσει μία αλησμόνητη βραδιά μαζί σου και καλό θα ήταν να αφήσεις κατά μέρους τις αναστολές σου και να εκδηλωθείς. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά σου, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν να σου μιλήσει και ίσως τα λόγια του σε πείσουν να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

Λέων

Φίλε Λέοντα, στα αισθηματικά σου αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία. Το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε!

Παρθένος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Εσείς οι Παρθένοι που παραμένετε μόνοι, δώστε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε κάποιο άτομο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Αν πάλι είσαι μόνος σου, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μη χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και κυνήγησε την ερωτική σου τύχη με όσα μέσα έχεις στη διάθεσή σου.

Σκορπιός

Μίλησε σήμερα με το σύντροφό σου, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μήπως πρέπει να την εκμεταλλευτείς για να ασχοληθείς περισσότερο με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά και με το να καλύψεις τις καθαρά προσωπικές σου ανάγκες; Είναι ό, τι καλύτερο για τη σημερινή ημέρα.

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Φέρσου με ψυχραιμία κι επίλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και την αγκαλιά σου το ίδιο.

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις που σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η επαφή με τους γύρω σου ευνοείται. Μην αφήσεις λοιπόν, ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά που έχεις για εκείνον. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι άπραγος. Εξαρτάται κι από εσένα η συναισθηματική κάλυψη που αναζητάς.

Ιχθύς

Η αισθηματική ζωή των Ιχθύων μπορεί να είναι σήμερα κάπως κουραστική, μιας και ο σύντροφός σας θα εκφράσει τα παράπονα του και θα σας φέρει στη δύσκολη θέση να τα αντιμετωπίσετε. Να είστε ειλικρινείς και μην προσπαθήσετε να του ρίξετε στάχτη στα μάτια. Και για τους μοναχικούς Ιχθείς τα πράγματα θα είναι κάπως μελαγχολικά και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε.

πηγή: Pillowfights