Αισθηματικές προβλέψεις 18/03

2020-03-18

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω προικίζοντας με εξαιρετική ενέργεια τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η Σελήνη στο ζώδιο του φιλόδοξου και πρακτικού Αιγόκερου δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τα συναισθήματα. Γι' αυτό και το πιθανότερο είναι να αφήσουμε στην άκρη την προσωπική μας ζωή, προσπαθώντας να τακτοποιήσουμε επαγγελματικά θέματα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά μας ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην ένταση και το άγχος. 

Κριός

Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Η μέρα θα σε προικίσει με περισσότερο ρομαντισμό , που θα κάνει το σύντροφό σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Παιδέψτε λίγο τον έρωτα του και μην αφήνεστε αμαχητί στην αγκαλιά του!

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή, η ημέρα είναι καλή για να μιλήσεις ανοιχτά στον άνθρωπό σου και καλό είναι να μην κρατάς άλλο τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι μόνος, να ξέρεις ότι σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο και ο εγωισμός σου δε σε αφήνει να μιλήσεις με το σύντροφό σου. Αν θέλεις όμως να σώσεις την κατάσταση, δεν έχεις άλλη επιλογή και πρέπει επειγόντως να συζητήσεις μαζί του. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε καλά και μόνοι σας, γι' αυτό σταματήστε να αναλώνεστε σε εφήμερες γνωριμίες και να ξοδεύετε το χρόνο σας.

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σας και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι η ευθύνη σε βαραίνει εξίσου. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Φίλε Λέοντα, μη χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου, γιατί φορτώνεις ψυχολογικά το σύντροφό σου και χαλάς την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας. Εάν κάνεις μόνιμη παρέα με τη μοναξιά σου, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί να έρθει πιο κοντά σου για να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ μαζί του.

Παρθένος

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και δεν τα βάζεις συνεχώς μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί κάνε μια βόλτα με φίλους και άφησε την καλή διάθεση και το χιούμορ σου να γοητεύσουν τους γύρω σου.

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που θέλεις και τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Άλλωστε, σήμερα το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, ευνοεί κάθε κίνηση ρομαντικού περιεχομένου. Εκμεταλλεύσου αυτήν τη συγκυρία ειδικά αν βιώνεις μοναξιές.

Σκορπιός

Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς το σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα τη διάθεση να πολεμήσει. Όσο για σένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Τοξότης

Ο σύντροφός σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαρασταθεί σήμερα στις έννοιες που μπορεί να έχεις για το μέλλον της σχέσης σου, φίλε Τοξότη. Οι ανασφάλειές σου θα υποχωρήσουν αρκετά, χάρη στα λόγια που θα σου πει. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί και ψάχνεις διακαώς την νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα αυτός ή αυτή που ψάχνεις θα κάνει την εμφάνισή του και θα ανήκει μέσα στο πολύ στενό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν έχεις μόνιμο δεσμό θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με το σύντροφό σου και κοινούς φίλους, ενώ αν είσαι μόνος σου, η ημέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα ειλικρινή σου αισθήματα.

Υδροχόος

Στη σχέση σου θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη και ερωτική ημέρα, φίλε Υδροχόε, και θα βρεις την κατανόηση του συντρόφου σου σε όσα έχεις μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν. Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με τη μοναξιά σου να ξέρεις ότι η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες και πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο, που τώρα τελευταία έχεις γνωρίσει.

Ιχθύς

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τα συναισθήματα του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα τη μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου, για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

πηγή: PillowFights