Αισθηματικές προβλέψεις 2/4

2020-04-02

Η Σελήνη για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας παραμένει στον Kαρκίνο, προβληματίζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) σε οικογενειακά, προσωπικά κι επαγγελματικά θέματα. Ο συναισθηματισμός είναι διάχυτος σήμερα και η ανάγκη για να χειριστούμε πρόσωπα και καταστάσεις θα ενοχλήσει ιδιαίτερα. Οικογενειακά ζητήματα δεν αποκλείεται να μας προβληματίσουν και να έρθουν στην επιφάνεια. Η ανάγκη για δράση, ώστε να επιλυθούν, είναι κάτι που μπορεί να μας ζητηθεί από τα οικεία πρόσωπα. 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να βάλεις σε τάξη κάποια θέματα που σε απασχολούν. Προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις και να το ευχαριστηθείς. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το βράδυ θα σου κάνει δώρο μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, φυσικά μέσω διαδικτύου. Έχε μόνο τα μάτια σου ανοιχτά για να μην την προσπεράσεις.

Ταύρος

Η στάση σου σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι πολύ δυναμική κι αποφασιστική απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην κάνεις πίσω, νομίζοντας ότι δεν μπορείς να πιέσεις άλλο τα πράγματα. Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορείς να κάνεις τη σημερινή μέρα πολύ ρομαντική. Είτε είσαι μόνος, είτε έχεις σχέση, φρόντισε να περάσεις μια ρομαντική βραδιά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση, καθώς και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

Δίδυμος

Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Μπορείς αυτήν την Πέμπτη, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να κάτσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, για να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο, όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια αξιόλογη γνωριμία, μήπως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με μία παλιά σου σχέση; Τακτοποίησε τώρα, που το πλανητικό σκηνικό είναι κατάλληλο, όσους αισθηματικούς λογαριασμούς σου έχουν μείνει από το παρελθόν.

Καρκίνος

Σήμερα, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, αγαπητέ Καρκίνε, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Αν αισθάνεσαι ότι επικρατεί η ρουτίνα στη σχέση σου, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δε φτιάχνεται χωρίς κόπο! Οι ελεύθεροι Καρκίνοι καλό θα ήταν να αλλάξετε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί με τις τακτικές που ακολουθείτε, είναι λίγο δύσκολο να βρείτε κάποιον να σας συντροφεύσει.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, υπάρχουν θέματα που σου δημιουργούν ανησυχίες και νιώθεις ότι πρέπει άμεσα να τους αφιερώσεις χρόνο, για να τα επιλύσεις. Κάνε το σήμερα κιόλας και μη διστάσεις να πάρεις δραστικά μέτρα. Οι πολυάριθμες υποχρεώσεις σου σε έχουν απομακρύνει από τη σχέση σου και σου στερούν τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να αφιερώσεις σε αυτήν. Άρα, μη θεωρείς άδικη τη στάση του συντρόφου σου, που σου «κρούει τον κώδωνα». Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση την περίοδο αυτή, θα θέλεις να διατηρήσεις την κατάσταση αυτή, για να βρεις χρόνο να τα πεις με τον εαυτό σου.

Παρθένος

Σήμερα, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή για να προλάβεις να βάλεις σε μια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Στη σχέση σου πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, μην παρατάς τις προσπάθειες. Σύντομα θα γίνει η γνωριμία που περίμενες, με καραντίνα ή χωρίς. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, σήμερα θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Φίλε Ζυγέ, μερικά πράγματα στη σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά όπως στο μακρινό παρελθόν. Ο σύντροφός σου σε καταλαβαίνει και σου δείχνει έμπρακτα όλα όσα νιώθει, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι και εσύ ασφαλής μαζί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε χαρμόσυνα μαντάτα από το άτομο που έχετε χωρίσει πρόσφατα. Αν ήταν δική σας υπαιτιότητα, φροντίστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να ξαναμονιάσετε.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, οι θέσεις των πλανητών σου προσφέρουν μια απρόσμενη δύναμη κι ενέργεια, για να διεκδικήσεις όσα θελήσεις, αλλά και για να αντιμετωπίσεις όλα τα εμπόδια που θα σταθούν στον δρόμο σου ή εκείνα που εδώ και καιρό σου εμποδίζουν την εξέλιξη. Η ημέρα στην αισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις και αλλαγές. Μπορεί αυτές να σε κάνουν να νιώσεις αμήχανα και άβολα, αλλά αμέσως θα καταλάβεις την αξία τους και τον σπουδαίο ρόλο, που μπορούν να παίξουν προς όφελός σου. Είτε είσαι ελεύθερος, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, καλό είναι να επανεξετάσεις αυτά που ζητάς και να τα κάνεις ξεκάθαρα είτε στο ταίρι σου, είτε στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν κι οι άλλοι.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μην υποκύπτεις στα παιχνίδια του μυαλού. Ακόμη κι αν αμφιβάλεις ή νιώθεις φόβο για την έκβαση των προσπαθειών σου, συνέχισε την πορεία σου με σταθερότητα και υπομονή. Η σχέση σου θα περάσει μια δοκιμασία, καθώς το παρελθόν ξυπνά και αποφασίζει σήμερα να επιστρέψει αρκετά δυναμικά. Το θέμα είναι το πώς εσύ θέλεις να αντιδράσεις. Θα υποκύψεις ή θα περιφρουρήσεις με όλες σου τις δυνάμεις τη σχέση που έχεις τώρα και την οποία συνειδητά διατηρείς; Αν ανήκεις στους αδέσμευτους και θέλεις να ανταλλάξεις τη μοναξιά σου με τη συντροφικότητα, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις σήμερα.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταπλήξεις τα πλήθη, καθώς η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα κάνεις ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, ίσως σήμερα προκύψουν στιγμές έντασης στη σχέση σου και, για να μην παρασυρθείς, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός ώστε να μην αφήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν πάλι παραμένεις αδέσμευτος, είναι πιθανό να κάνεις σήμερα μια γνωριμία -μέσω διαδικτύου- εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

Υδροχόος

Ψυχραιμία! Η μοναδική συμβουλή για εσένα, φίλε Υδροχόε. Ναι, θα υπάρξουν αντιξοότητες. Ναι, θα υπάρξουν εμπόδια. Αλλά να θυμάσαι ότι τίποτα δε θα είναι πέρα των δυνάμεών σου. Στην κοινή σου πορεία με τον σύντροφό σου, νιώθεις ότι πολλά σε ενοχλούν και σε πληγώνουν. Όμως, αυτό δεν κάνει απαραίτητη την αποστασιοποίησή σου. Πλησίασε το ταίρι σου και μίλησέ του για όσα νιώθεις. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, καλό είναι να βρεις το σωστό τρόπο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέσω διαδικτύου έστω. Μη χάνεις χρόνο, καθώς έτσι θα ξέρεις, αν αξίζει να επενδύσεις σε αυτό ή αν θα πρέπει να απομακρυνθείς.

Ιχθύς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, εμπόδια και καθυστερήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται άγχος και ανησυχία. Εύκολα, όμως, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις αναποδιές. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σήμερα και να αφήσεις στην άκρη τις σκοτούρες που σε προβληματίζουν όλη την υπόλοιπη ημέρα. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, ο ρομαντισμός σου γίνεται αντιληπτά από το κατάλληλο άτομο. Μήπως κάτι νέο ξεκινά; Εσύ θα το αποφασίσεις!

PillowFights