Αισθηματικές προβλέψεις 20/03

2020-03-20

Ο Ήλιος περνάει σήμερα στον Κριό, χαρίζοντας ιδιαίτερη εύνοια στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), προικίζοντάς τα με δυναμικότητα και διάθεση για δράση. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ήλιος στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε έξαρση δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, για να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα λύσουν ζητήματα. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ξεκινάει ένας νέος ζωδιακός κύκλος κι ότι το πύρινο ζώδιο του Κριού βρίσκει την έκφρασή του μέσω της ενεργητικότητας και του δυναμισμού. 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Όταν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις ότι κι αν γίνει χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και, κυρίως, για όσα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και τη βοήθεια του. Εσένα, που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι συζητήσεις που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για να ανταπεξέλθεις. Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, κάποια θέματα, που έχουν προκύψει σχετικά με το παρελθόν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, δημιουργούν άσχημο κλίμα στη σχέση σου. Γι' αυτό, πρέπει να κάνεις κάτι για να το φτιάξεις. Κι αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, μην παραπονιέσαι, αλλά απόλαυσε την ελευθερία σου. Τώρα που μπορείς!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα κατά τη διάρκεια της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχονται και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι σε μια καλή μέρα και διάφορα προβλήματα θα συζητηθούν, για να βρεθεί μια λύση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αξιοποίησε, όσο μπορείς περισσότερο, όλη την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και πλησίασε, διακριτικά και με καθαρά χέρια, το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκριση του θα είναι άμεση και θετική.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου. Μη μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς σου, για να μην το κάνει κι ο σύντροφός σου. Για σένα, που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, η ημέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις διαδικτυακά και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαιτέρως αυξημένη.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλησε μαζί με τον σύντροφό σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, να ετοιμαστείς για εκπλήξεις, που θα ανεβάσουν τη λίμπιντο σου.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε, μήπως παρασυρθείς σε κουβέντες που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Όσοι είστε ελεύθεροι κι ωραίοι Παρθένοι, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή, ακόμα και μέσα στην καραντίνα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να καλυτερέψεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις που θα κάνεις. Στα αισθηματικά σου, η γοητεία κι ο ερωτισμός θα μονοπωλούν τη μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπο σου. Εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς καλά, είναι βέβαιο ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να γνωρίσεις καλύτερα και ουσιαστικότερα, κάποια άτομα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Ο καθένας από το σπίτι του, βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σήμερα στη ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση. Στα αισθηματικά σου, τα νεύρα θα σου χαλάσουν το κέφι και η σχέση σου θα είναι σήμερα σε ένταση, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Σκορπιών. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, προτίμησε να κάνεις κάτι μόνος σου στο σπίτι, γιατί δε φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου να τα ακούσει. Αν δεν έχεις σχέση, είναι μια καλή περίοδος, για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον, μέσω ίντερνετ και κοινωνικών δικτύων.

Τοξότης

Πολλή προσοχή απαιτείται σήμερα σε αποφάσεις που αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη. Υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Μία περίεργη ημέρα ξεκινά για εσένα στον τομέα της συναισθηματικής σου ζωής, αν είσαι Τοξότης, καθώς κάποια μυστικά που αφορούν το παρελθόν του συντρόφου σου αποκαλύπτονται και σε στεναχωρούν. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και αντιμετώπισε το μέλλον της σχέσης σου ελπιδοφόρα. Εσύ, που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με τη μοναξιά, ένα απρόσμενο αίτημα φιλίας θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να ξεχάσεις τη βαρεμάρα της απομόνωσης.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει ακόμη προοπτικές να γίνει καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στον άνθρωπό σου κι είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ, που είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου τα φιλικά σου πρόσωπα, για να διευρύνεις τον κύκλο των ιντερνετικών γνωριμιών σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μη σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφός σου. Εσύ, που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με ό,τι διαθέτεις και με πολύ αντισηπτικό. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθύς, η μέρα θα ευνοήσει ιδιαίτερα το κλίμα στις επαφές σου. Αξιοποίησε τη μέρα, ειδικά αν δεν έχεις σχέση, για να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα και τα γούστα σου και να κάνεις στην απομόνωση όσα σε ευχαριστούν.

Pillowfights