Αισθηματικές προβλέψεις 23/4

2020-04-23

Τα ζώδια σήμερα που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, που θα βιώσουν ανατροπές σε θέματα που σχετίζονται με υλικές και συναισθηματικές ανάγκες. Η Νέα Σελήνη μας βάζει σε σκέψεις για ένα νέο ξεκίνημα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να αντιληφθούμε ότι οι ανάγκες μας θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο το επόμενο διάστημα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα νιώσεις κάποια απογοήτευση για τα θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα που δε φταίνε. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, φίλε Κριέ, που συνέχεια κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε σήμερα, με ηρεμία και διαλλακτικότητα, να δώσεις δίκαιες λύσεις τόσο για εσένα όσο και για το ταίρι σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην απογοητεύεσαι, απεναντίας μάθε να περνάς καλά και μόνος σου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του.

Ταύρος

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Ταύρε. Ιδιαίτερα προς το βράδυ οι συνθήκες γύρω σου θα είναι πιεστικές και θα πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά και γι' αυτό καλό θα είναι να μην τις αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις, που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ, που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο στην ζωή σου με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Φρόντισε σήμερα, φίλε Δίδυμε, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου και προπάντων να μην κάνεις καμία συζήτηση, για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ, που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, πάρε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Διαφορετικά, θα σε κατηγορήσει για αδιαφορία και αναλγησία, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε θα σου χαρίσει το αίσθημα της ικανοποίησης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και με τους φίλους σας (μέσω social media). Γι' αυτό, μην τους κλείνετε την πόρτα!

Λέων

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, δεν θα είναι και τόσο καλή και αυτό σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δε θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις κι οι οποίες είναι πάρα πολλές. Το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου, φίλε Λέοντα, είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητάς σου. Σήμερα μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι σας. Η συναισθηματική ζωή των ελεύθερων Λεόντων θα τονωθεί από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω social media.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα κατακλύζεσαι από ιδέες για να μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και σε οδηγούν κατευθείαν στην επιτυχία. Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν τους εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ, που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά άτομα, με τα οποία περνάς καλά. Για τα υπόλοιπα, κάνε υπομονή και πολύ γρήγορα θα έχεις στην αγκαλιά σου αυτόν ή αυτήν που ονειρεύεσαι

Ζυγός

Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα, για να περάσετε κι οι δύο καλά και αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις μόνο στη σχέση σου. Εσύ, που είσαι μόνος σου, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του παρελθόντος σου, που θα σε βάλει σε σκέψεις. Πρόσεξε να μην υποκύψεις στις προκλήσεις του προτού εξετάσεις τις προθέσεις του.

Σκορπιός

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Σήμερα θα πρέπει να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του δώσεις αυτά που αναζητάει. Κι εσύ, που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, δες μερικά πράγματα με άλλο μάτι και μην είσαι τόσο απαιτητικός από τη ζωή σου και από τους γύρω σου.

Τοξότης

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, σήμερα αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να κινηθείς βιαστικά για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα που σε βασανίζουν. Στα αισθηματικά σου οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου μπορεί να οδηγήσουν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Μήπως είναι καλύτερα να αφιερώσεις το χρόνο σου κάπου αλλού και να επιστρέψεις αργά το βράδυ στην αγκαλιά του αγαπημένου σου; Εσύ, που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά πρέπει να αλλάξεις κάπως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση και να σταματήσεις να γκρινιάζεις, χωρίς να κάνεις τίποτα.

Αιγόκερως

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς για να τα βελτιώσεις. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, και να περάσεις ρομαντικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεκολλήσετε τη σκέψη σας από τη συναισθηματική σας αποκατάσταση και να ευχαριστηθείτε την ελευθερία σας. Η σημερινή Πέμπτη δεν είναι κατάλληλη για έρωτες.

Υδροχόος

Η ημέρα σήμερα θα είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου σχέσεις και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσεις και μια επιπλέον χρηματική αμοιβή. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το βράδυ το ταίρι σου και μην βγαίνεις τόσο εύκολα εκτός εαυτού. Μπορείς με διαλλακτικότητα, να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για πολύ καλές καταστάσεις, που θα αλλάξουν τελείως την ζωή σας.

Ιχθύς

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου σήμερα και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα σήμερα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου και συμπεριφέρσου με όμορφο τρόπο. Εσύ, που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί σε ευνοεί η αστρολογική σου όψη, για να κάνεις τη γνωριμία (έστω και μέσω των social media) που ήθελες.

pillowfights