Αισθηματικές προβλέψεις 24/7

2020-07-24

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο δημιουργώντας σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η καθημερινότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και καλούμαστε να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν έντονα. Το άγχος αυξάνεται λόγω της ανάγκης να διεκπεραιώσουμε ότι έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Κριός

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, υπάρχουν θέματα στη σχέση σου από το παρελθόν, που σε κυνηγούν ακόμα. Όμως σήμερα, απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα μελλοντικά σχέδια. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγη υπομονή και μη χάνεις το κριτήριό σου, γιατί αυτό είναι που στο τέλος θα σε αποζημιώσει!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να αναθερμάνεις τον έρωτά σας. Όσο για σένα που στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, η μέρα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που θα σε κουράσουν. Εσύ που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, σε βαθμό να μην ξέρεις ποιόν ή ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου νιώθεις έντονη ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μη βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, αν πρώτα δεν ακούσεις και αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Όσο για τους αδέσμευτους, υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σας. Περάστε καλά φλερτάροντας και μην το βάζετε κάτω!

Λέων

Φίλε Λέοντα, πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωσή της και το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιες αμφίβολες καταστάσεις. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μια καινούργια γνωριμία ίσως έρθει να ταράξει το σημερινό βράδυ την ηρεμία σου!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, στα αισθηματικά σου πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε τον σύντροφό σου όσο πιο τρυφερά και ρομαντικά μπορείς γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις απομακρυνθεί από κοντά του και σε λίγο μπορεί να έχεις δυσάρεστες συνέπειες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου βγείτε έξω και διασκεδάστε και προκαλέστε διακριτικά. Θα έχετε επιτυχίες!

Ζυγός

Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, δώσε τέλος σε ό, τι σου δημιουργεί καταπίεση και δε σε αφήνει να περνάς καλά. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς, η τύχη είναι με το μέρος σου για να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες σου και τα προβλήματά σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ, αλλά και εκείνος με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι Τοξότες, καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος έκθεσης.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, στα αισθηματικά σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση δε θα σου κάνει καλό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε η στιγμή για να δραστηριοποιηθείς δυναμικότερα και να κινήσεις τα νήματα της ζωής σου όπως ακριβώς επιθυμείς.

Υδροχόος

Σήμερα, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε, φίλε Υδροχόε, να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου χαλαρά και ήρεμα, και θα δεις ότι θα έχεις θετική ανταπόκριση και κατανόηση από τη μεριά του. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστα νέα και προσκλήσεις από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ενδώστε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην ερωτική σου ζωή και θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και ο σύντροφος σου. Όσο για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που τρέφει ερωτικά αισθήματα για εσένα.

Πηγή pillowfights