Αισθηματικές προβλέψεις 4/4

2020-04-04

Σήμερα το τρίγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο πρωταγωνιστεί και παροτρύνει τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) να εκφράσουν με αμεσότητα τις ανάγκες τους. 

Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική, αν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του. Για τους ελεύθερους, υπομονή, θα έρθουν και καλύτερες μέρες, δε θα είναι όμως η σημερινή η πρώτη.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η ευαισθησία και η συνεχής προσφορά μπορεί να σου προκαλέσει μια αίσθηση αδικίας και μετά, ως φυσικό επακόλουθο, αρχίζεις τις γκρίνιες και ψάχνεις λόγους για να τσακωθείς με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να θέσεις εσύ τα όρια της σχέσης σου, για να επέλθει η ισορροπία. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος καλό είναι να απολαύσεις τη μοναξιά σου και να φλερτάρεις αδιάκοπα με όποιον ή όποια σου αρέσει, ένα μήνυμα αρκεί.

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου θα χρειαστείς αρκετή ενέργεια γιατί ο σύντροφός σου δείχνει να έχει ανάγκη την υποστήριξή σου. Κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να κρατήσεις την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν η μοναξιά επιμένει να μένει κοντά σου μην το βάζεις κάτω, γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά απόψε.

Καρκίνος

Σήμερα, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πάρτε στα χέρια σας το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

Λέων

Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου και γι' αυτό φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες για τη δουλειά. Όσο για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό θα σου στείλει τις καλύτερες επιρροές του, για να πλησιάσεις τον στόχο σου αποτελεσματικά.

Παρθένος

Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς που δεν τους εξωτερικεύεις, φίλε Παρθένε. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, υπομονή και πολύ γρήγορα θα συναντηθείς με τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί η σημερινή μέρα σου δίνει τόσο μεγάλη γοητεία, που μπορείς να κατακτήσεις όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι!

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου, φίλε Σκορπιέ. Δες τις καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Αν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα μόνιμα με τη μοναξιά, η επιρροή της σημερινής μέρας θα φέρει στο διάβα σου μία νέα γνωριμία. Το κατά πόσο θα σου κάνει ή όχι, είναι δικό σου θέμα.

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, όπου νομίζεις ότι έχει χαθεί το καλό κλίμα στη σχέση σου χρειάζεται λίγη καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ίσως σήμερα να δεχθείς προτάσεις που θα σε ενδιαφέρουν και θα σε βγάλουν από την καθημερινή μιζέρια σου.

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ίσως παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου με τόσα που θα έχεις στο κεφάλι σου. Όπως και να έχει, καλύτερα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Δε χρειάζεται να κρατάς όλο σου τον ερωτισμό για τον εαυτό σου. Εκδήλωσέ τον!

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σου μάλλον περνούν σε δεύτερη μοίρα σήμερα, καθώς τα άγχη από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δε σου επιτρέπουν να ασχοληθείς όσο χρειάζεται με τη σχέση σου. Προσπάθησε ν' αλλάξεις αυτή την ατμόσφαιρα και να κάνεις ευχάριστα πράγματα σήμερα με τον σύντροφό σου.

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αν δεν ηρεμήσεις, δε θα μπορέσεις να βάλεις σε μια καλή σειρά τη σχέση σου. Ο εκνευρισμός σου από όλα τα άλλα ζητήματα βγαίνουν στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Κυρίως αν δεν έχεις σχέση, μην κάνεις κανένα τολμηρό εγχείρημα που μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Με λίγα λόγια... απόλαυσε τη μοναξιά σου!

πηγή: PillowFights