Αισθηματικές προβλέψεις Παρασκευή 10/1

2020-01-10

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή μας σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Με τη σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω να είναι σε ισχύ εδώ και μέρες είναι ξεκάθαρο ότι τώρα έφτασε η στιγμή για να δώσουμε την προσωπική μας μάχη γι' αυτά που πρέπει να αλλάξουμε είτε εσωτερικά μέσα μας είτε σε σχέση με το περιβάλλον που κινούμαστε.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την Παρασκευή. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Φίλε Κριέ, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με τον σύντροφο σου. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες και πολύ ρομαντικές συγκινήσεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, πολλές ευκαιρίες σήμερα θα σου παρουσιαστούν για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Φίλε Ταύρε, σήμερα η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου θα είναι στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε το, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Ταύροι, για να περάσετε ένα έντονο βράδυ μακριά από αδιάκριτα βλέμματα φίλων και γνωστών.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτό το Σάββατο, με πολλών ειδών αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει και χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν. Εσύ, που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό ,θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, σε βαθμό να μην ξέρεις ποιόν ή ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις τη δυνατότητα να ηρεμήσεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό και συντροφικό βράδυ. Οργάνωσε κάτι ιδιαίτερο για εσένα και το ταίρι σου και ανανέωσε τη σχέση σου, όσο περισσότερο μπορείς. Το έχετε κι οι δύο ανάγκη και θα σας κάνει καλό. Εσύ. που ακόμη ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένεις τον έρωτα να έρθει να σε βρει - κάνε κάτι να τον βρεις πρώτος εσύ.

Λέων

Φίλε Λέοντα, οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις σιγά - σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Εσύ, που βαδίζεις ακόμη σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου για τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου και να αλλάξεις την τακτική που ακολουθείς.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Εσύ, που βρίσκεσαι σε μοναξιές, βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Θα εντυπωσιαστείς με τις τόσες πολλές κατακτήσεις που θα έχεις.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Αγαπητέ Ζυγέ, αισθάνεσαι ότι κάτι στη σχέση σου δεν πάει καλά και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για να το διορθώσεις. Μίλησε με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε το τοπίο με τον καλύτερο τρόπο. Και αν μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, μην κάτσεις λεπτό στο σπίτι, γιατί έρχεται η καινούργια γνωριμία που περιμένεις και πολύ γρήγορα θα δεσμευτείς.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δε θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε, η συγκέντρωση και η εξυπνάδα θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Στην αισθηματική σου ζωή, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα. Μη δημιουργείς και φανταστικά μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου. ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Μπροστά σας θα το βρείτε.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με τη λογική και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει, θα καταφέρεις σήμερα να φέρεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο. Καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Στη σχέση σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων και ωραίων Τοξοτών, αυτό το Σάββατο φαίνεται να είναι άκρως ρομαντικό, ώστε να κάνεις μία καινούργια γνωριμία που θα είναι στα μέτρα και τα γούστα σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα και θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Η μέρα αυξάνει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτά που θέλεις να κάνεις για τη σχέση σου, αγαπημένε Αιγόκερε. Εσύ, που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, βγες έξω και φλέρταρε δυναμικά κάποιον που θα σου αρέσει. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, εξέτασε όσα δεδομένα έχεις στα χέρια σου για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου και μην αυταπατάσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα για τα αποτελέσματα που ζητάς. Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να κάνεις το κλίμα ρομαντικό. Αν δεν είσαι ακόμη σε σχέση, μια κίνηση σου αρκεί για να ελκύσεις και να πιάσεις στα δίχτυα σου αυτόν που σου αρέσει. Η γοητεία και η έντονη παιχνιδιάρικη σου διάθεση σε κάνει να ακτινοβολείς.

Ιχθύς

Αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Ιχθύ, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Αγαπημένε Ιχθύ, φρόντισε ότι έχεις να πεις στον σύντροφό σου να το πεις με ήρεμο τρόπο και με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να σε κατανοήσει και να σε βοηθήσει. Με μισόλογα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απομακρυνθείτε. Εσύ, που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να κάνεις κάτι δημιουργικό που να σε ευχαριστεί, όπως ένα χόμπι ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα και έτσι να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα που θα σε γοητεύσουν.

πηγή: Pillowfights