Aισθηματικές προβλέψεις Τετάρτη 27 Νοεμβρίου

2019-11-27

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί αισιοδοξία και καλές συνθήκες για νέα ξεκινήματα τα οποία μπορεί να γίνουν με ανορθόδοξο τρόπο, λόγω κάποιων αλλαγών οι οποίες όμως θα συμβούν για καλό. Την ίδια στιγμή η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου «προσγειώνει» τις συναισθηματικές ανάγκες και τις φιλτράρει μέσω της λογικής. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. 

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, αλλάζουν οι αποφάσεις σας και οι στόχοι σας, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον ερχομό νέας ερωτικής σχέσης. Καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στη ζωή σας, οι παλιές καταστάσεις θα ξεφύγουν από την απογοητευτική στασιμότητα, σήμερα συνειδητά θα κλείσετε το παρελθόν σας. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε ανατρεπτικές αποφάσεις, διαγράφετε οριστικά παλιά ερωτικά πρόσωπα, τερματίζετε αποτυχημένες σχέσεις.

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να κοπιάσετε περισσότερο σήμερα για τις ερωτικές σας φιλοδοξίες αγαπητοί Ταύροι, ωστόσο το σίγουρο είναι, πως αφενός μεν το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει, αφετέρου μπορείτε για να κυριαρχήσετε με τις απόψεις και τις επιθυμίες σας, τιθασεύοντας τις δυσκολίες με τις ακούραστες προσπάθειές σας. Ο ερωτικός σύντροφος προτείνει μια βραδινή, υπέροχη εξόρμηση, που θα τονώσει τη φλογερή σας λίμπιντο και την αυξημένη σας διάθεση για ξεγνοιασιά, χαλάρωση και ξεκούραση.

Δίδυμος

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Δίδυμοι δημιουργεί εξαιρετική επικοινωνία με τους παρτενέρ και τα κοντινά σας ερωτικά άτομα που στηρίζουν τις προσπάθειές που κάνετε για τη σχέση σας. Αποσαφηνίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, οι αδέσμευτοι, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην κρατάτε μυστικά από το ταίρι σας, οι δεσμευμένοι, υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που πρέπει να το αντιμετωπίσετε με θάρρος και τόλμη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας, αν είστε αδέσμευτοι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλήμματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θερμή ερωτική πρόκληση θα λάβει η καρδιά σας και επειδή θα την καλοδεχτείτε, γι' αυτό ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που θα φέρουν απρόοπτες εξελίξεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ένταση θα έχουν τα συναισθήματα που θα νιώσετε, θα αναζητήσετε πάθος, θα νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας. Παίρνετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία, προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, αν είστε δεσμευμένοι. Θα υπάρξουν καινούρια ερωτικά ανοίγματα, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα βρείτε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας.

Παρθένος

Ενέργεια και αμεσότητα στο λόγο και τις πράξεις σας διαθέτετε σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, πράγμα βέβαια που σημαδεύεται με τη στήριξη και την αρωγή των αγαπημένων σας προσώπων και των παρτενέρ σας. Η σκέψη και η δημιουργικότητα του μυαλού σας, αποτελούν τα σταθερά σημεία για να χτίσετε τις δραστηριότητές σας, αν είστε σε σχέση, απολαμβάνοντας συζητήσεις και συναντήσεις με τους φίλους και το ταίρι σας. Επενδύσετε στην ερωτική σας ζωή, χωρίς να αψηφήσετε τα θέλω σας σε έκπτωση, για τους αδέσμευτους.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, στην ερωτική σας ζωή έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας και έντονης ερωτικής έλξης. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, προσοχή όμως να μην τα δώσετε όλα από την πρώτη στιγμή και χάσετε την έλξη του μυστηρίου. Σήμερα το ταίρι σας θα περάσει σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις, βγαίνετε από τυχόν αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανεβασμένος θα είναι ο δείχτης της σεξουαλικότητά σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι δυναμικά θα αρπάξετε την ευκαιρία να καθιερώσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε άνευ ορίων και περιορισμών. Εσείς που είστε σε σχέση ενδεχομένως να φανείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που θα απαιτούν δεσμεύσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, έντονος θα είναι ο ερωτισμός σας, σήμερα θα αφήσετε τη συναισθηματική σας ορμή να κατευθύνει τις πράξεις σας και θα σας βγει σε καλό. Με δυναμικότητα θα εκδηλώσετε τα αισθήματά σας, ωστόσο το νου σας να μην υπάρξει στις απαιτήσεις σας το στοιχείο της υπερβολής. Προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά οι αδέσμευτοι, θα ανταποκριθεί θερμά ανοίγοντας καινούργια ενδεχόμενα στις επαφές σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανήσυχη και αντιδραστική θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό ταίρι, μάλλον θα ψάχνετε ευκαιρία να αρπαχτείτε ή να αποδείξετε πως το πάνω χέρι το διατηρείτε εσείς. Αν φανείτε ασυμβίβαστοι ή απαιτητικοί τότε θα βρείτε δυσκολίες στην επικοινωνία σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μετριάσετε την αντιδραστικότητά σας. Μια ξαφνική εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στον αισθηματικό σας κόσμο, αν είστε ελεύθεροι, δε θα λείψουν αισθήματα έλξης και έντονου πάθους.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σας, ίσως να τοποθετήσετε σκέψεις και όνειρα σε μια διαφορετική τροχιά. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη αρνητικά παρελθοντικά ζητήματα, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα ερωτικής εξέλιξης. Οι θερμές ερωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αποκαλύψεις και εκδηλώσεις πάθους ίσως να μη λείψουν σκηνές ερωτικής ζήλιας. Πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας, για εσάς του ερωτικά μόνους θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φλερτάρετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθίες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παλιές συναισθηματικές πληγές, θα πάρετε απόφαση να ξεχάσετε τις αποτυχίες, περνάτε σε δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Με το ταίρι σας θα λυθούν οι συναισθηματικοί κόμποι, θα έχετε συζήτηση που θα βγάλει μυστικά θα αποκαλυφθούν αλήθειες. Σήμερα θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας απελευθερώσει από τυχόν καχύποπτες σκέψεις, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής σταθερότητας και έντονου ερωτισμού.

πηγή: PillowFights