Αισθηματικές προβλέψεις Tρίτη 10 Δεκεμβρίου

2019-12-10

Βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν από την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη - Διδύμων και η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο εννοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού. Έχουμε την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν, γι' αυτό ας μην χάσουμε πιθανές δυνατότητες που μπορεί να μας δοθούν και θα μας βοηθήσουν να αποβάλλουμε το άγχος. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας τη διάθεση για επικοινωνία και ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς. Ας δούμε αναλυτικά τι λέει η αστρολογία για τα ζώδια αύριο.

Κριός

Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει, γι' αυτό φρόντισε να του μιλήσεις για όλα όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίσουν, ώστε να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος στη ζωή, πρέπει να αλλάξεις γρήγορα και άμεσα τις τακτικές που ακολουθείς, ώστε να γνωρίσεις ένα άτομο που θα μπορεί να σταθεί άξια στο πλάι σου.

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην απογοητεύεσαι, γιατί θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να βρεις αυτό που αναζητάς.

Δίδυμος

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν, που αφορούν τη σχέση σου. Μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου σήμερα. Όσο για σένα που ακόμη είσαι αδέσμευτος, σε περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη το βράδυ από ένα άτομο, που σε έχει γοητεύει.

Καρκίνος

Σήμερα θα προσπαθήσεις να πετύχεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου. Με τον ερωτισμό που θα έχεις, να ξέρεις πως ό,τι και να ζητήσεις από τον σύντροφό σου, αυτός θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει. Και αν η μοναξιά ακόμη δεν λέει να φύγει από κοντά σου, να ξέρεις πως αυτή την περίοδο μπορούν να συμβούν τα καλύτερα στη ζωή σου, εντελώς ξαφνικά!

Λέων

Σήμερα, φίλε Λέοντα, χρειάζεται να μιλήσεις ανοιχτά και να νιώσεις πιο ήρεμα με τον σύντροφό σου, γιατί το τελευταίο διάστημα είσαι αρκετά φορτισμένος από την συμπεριφορά του. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου ανοίξτε τα φτερά σας και τολμήστε να ξεκινήσετε μία σχέση κάποιο πρόσωπο που σας πολιορκεί και δεν θα χάσετε...

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου απόψε. Εσύ που ακόμη ταλανίζεσαι από την μοναξιά σου μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί η μέρα σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Ζυγός

Άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου και μην κάνεις πως δεν ακούς και δεν βλέπεις όλα όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν τη σχέση σου, φίλε Ζυγέ. Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις και να επέλθει η ηρεμία στην ζωή σου. Όσο για σένα που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα φέρει τον έρωτα στη ζωή σου.

Σκορπιός

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωή σου και εκδηλώσεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις. Εσύ που είσαι μόνος σου, βγες και διασκέδασε με τους φίλους σου και έχε τις κεραίες σου τεντωμένες... Ποτέ δεν ξέρεις από πού μπορεί να εμφανιστεί ο έρωτας στην ζωή σου!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην ξεκινήσεις συζητήσεις που αφορούν την καθημερινότητα της δουλειάς σου, αλλά δεν αφορούν το ταίρι σου. Η συντροφιά αγαπημένων φιλικών προσώπων να ξέρεις ότι θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην ψυχή σου και σε όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, πρέπει να ξέρεις ότι με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Άλλαξε στάση!

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τον σύντροφό σου και να επανεξετάσετε από κοινού τους στόχους σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, μην το βάζεις κάτω και συνέχισε να ψάχνεις, γιατί η ημέρα σε ευνοεί να συναντήσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα όμορφα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο.

πηγή: Pillowfights