Αισθηματικές προβλέψεις Τρίτη 17 Δεκεμβρίου

2019-12-17

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού στο να κοινωνικοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν σε ότι αφορά τα αισθηματικά τους. Στρέφει γενικότερα την προσοχή μας σε καθημερινές υποχρεώσεις και θέματα ρουτίνας που μπορεί να μας απασχολούν έντονα. Το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει σημαντικές εργασιακές ευκαιρίες. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα. 

Κριός

Φίλε Κριέ, μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις μόνος σου, πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μία σχέση με ένα άτομο που σε φλερτάρει καιρό τώρα και να δώσεις την ευκαιρία και στους δύο σας να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει.

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, βγες έξω με φίλους και χαμογέλασε, απαλλαγμένος από τα άγχη της καθημερινότητας. Τα φλερτ δε θα λείψουν, αντιθέτως θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Δίδυμος

Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα. Άφησε το άγχος και τα προβλήματα που σε απασχολούν και πέρασε μια ερωτική βραδιά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου. Τα φλερτ δε θα λείψουν σήμερα και θα ανανεώσουν το πεσμένο σου ηθικό.

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να τα βρεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όσα προβλήματα σε απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος, πρέπει να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να ξέρεις ότι το θάρρος σου θα ανταμειφτεί περισσότερο από όσο νομίζεις.

Λέων

Στα αισθηματικά σου αν είσαι Λέων, τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στο σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Εάν παραμένεις αδέσμευτος, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε σήμερα θα σε κυριεύσουν κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά, αλλά όλα αυτά είναι παροδικά. Μην αφήνεις την αισιοδοξία να απομακρύνεται από κοντά σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, κινήσου μεθοδικά, προσέγγισε τον στόχο σου διακριτικά και ρομαντικά και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

Ζυγός

Πρέπει να αντιμετωπίσεις το σύντροφό σου και τη σχέση σου πιο θετικά και να μην κυριεύεσαι συνεχώς από αυταπάτες και καχυποψίες. Βγάλε τα συμπεράσματά σου με βάση τις πράξεις του συντρόφου σου και όχι με λόγια που ακούς δεξιά και αριστερά. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα περάσετε ένα όμορφο και χαλαρωτικό βράδυ παρέα με φιλικά σας πρόσωπα και θα το ευχαριστηθείτε.

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στο σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου αλλά η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις, τους αποτρέπει.

Τοξότης

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, στη σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά. Οι λύσεις είναι μπροστά σου και θα γίνουν αποδεχτές από το σύντροφό σου, αρκεί να τους τις προωθήσεις με ήρεμο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις το σημερινό βράδυ, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει παλιά στη σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε κάνεις να νιώσεις καλύτερα. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις κινήσεις για να κάνεις γνωριμία.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, μην διστάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός παλιού σου δεσμού και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

Ιχθύς

Η σημερινή ημέρα θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική, φίλε Ιχθύ. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, οι επιρροές που σου στέλνει η όψη της Τρίτης από το μεσημέρι και μετά, θα σε ευνοήσουν για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις εδώ και καιρό.

πηγή: pillowfights