Ακυρώνεται ο Ραδιομαραθώνιος του Ηχώ 99,8 για τη στήριξη του Γηροκομείου - Παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Γηροκομείου Ιεράπετρας

2019-12-18

Ραγδαίες είναι οι εξελίξει στο Γηροκομείο Ιεράπετρας με την παραίτηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας - Ορφανουδάκειου Γηροκομείου. 

Την παραίτησή του έκανε αρχικά γνωστή στα μέλη του Δ.Σ. ο πρόεδρος κ. Μανώλης Χατζάκης και ακολούθησαν και οι παραιτήσεις των λοιπών μελών. Τα προβλήματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη δομή είναι πολλά και το οικονομικό αδιέξοδο που έχει διαμορφωθεί ειδικά το τελευταίο διάστημα οδήγησαν τον πρόεδρο στην απόφαση αυτή.

 Οι μισθοί και οι ασφαλιστικές εισφορές, η πληρωμή δόσης για ρύθμιση παλαιών οφειλών τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα δεν μπορούν να καλυφθούν από τα ελάχιστα έσοδα. Οι εργαζόμενοι αγωνιούν για το εάν θα πληρωθούν αλλά και για το εργασιακό τους μέλλον.

Να σημειωθεί ότι σε μια προσπάθεια στήριξης του Γηροκομείο ο Ηχώ 99,8 είχε προγραμματίσει ραδιομαραθώνιο την ερχόμενη Παρασκευή όμως μετά τις εξελίξεις και την παραίτηση του Δ.Σ. ακυρώνεται.