Άννα Βίσση: Το νέο τραγούδι «Μέσα Μου» κυκλοφορεί

2018-12-06

Η δισκογραφική επάνοδος της Άννας Βίσση είναι γεγονός.

Η Άννα Βίσση κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Μέσα Μου», με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.

Ένα δίδυμο - εγγύηση, μία ιστορία πολλών ετών που έχει αφήσει άπλετο το στίγμα της στην ελληνική δισκογραφία με αληθινά αναρίθμητες επιτυχίες που πεισματικά δε λένε να ξεθωριάσουν με το πέρασμα των χρόνων.

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» και ο πάντοτε ανατρεπτικός δημιουργός εξακολουθούν να πορεύονται μαζί καλλιτεχνικά και να αλληλοσυμπληρώνουν ο ένας τον άλλον κάθε φορά που συναντιούνται στο στούντιο.

Το ασύγκριτο δίδυμο των επιτυχιών επανέρχεται με ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι. Η δωρική ενορχήστρωση του τραγουδιού αφήνει όλο το χώρο στην Άννα Βίσση να μαγέψει τον ακροατή με την απαράμιλλη ερμηνεία της.

Το «Μέσα Μου» είναι το πρώτο ολοκαίνουργιο τραγούδι της Άννας Βίσση μετά την κυκλοφορία του συλλεκτικού και τριπλού δίσκου «Hotel Ερμού Live 2015 - 2018», ο οποίος ηχογραφήθηκε κατά μήκος των εμφανίσεων της καλλιτέχνιδας στο «Hotel Ερμού» τα τελευταία τρία έτη.

Το άλμπουμ κατέλαβε την πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων στην ελληνική αγορά, όπως αποτυπώνοντας στο IFPI Chart, και πρόσθεσε άλλη μία επιτυχία δίπλα στις δεκάδες διακρίσεις που συναντά κανείς στο πλούσιο ενεργητικό της καταξιωμένης ερμηνεύτριας.

Στο Νο. 1 του iTunes ανέβηκε και το ολοκαίνουργιο «Μέσα Μου», μέσα σε λίγα μόνο λεπτά από την κυκλοφορία σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Gold.

Σύντομα, η Άννα Βίσση θα επανέλθει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στο γνωστό στέκι της, για να δώσει άλλο νόημα στη νυχτερινή Αθήνα με το ανατρεπτικό πρόγραμμα που μόνο εκείνη ξέρει να στήνει κάθε σεζόν και γίνεται το «talk of the town».

Πηγή: hit-channel.com