Από τις στάχτες ως άλλος Φοίνικας θα αναγεννηθεί ο Μπακαλόγατος

2018-11-24

Στις φλόγες ο Μπακαλόγατος.

Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλη την πόλη η καταστροφή του Μπακαλόγατου, ένα στέκι που μετουσίωσε όλα όσα έλειπαν από τον τόπο μας ,σε ένα χώρο γεμάτο αγάπη και ζεστασιά. Ένα χώρο φτιαγμένο με μεράκι που έδωσε άλλη πνοή στα βράδια μας και στις παρεΐστικες συναντήσεις μας.

Δυστυχώς αυτή η εικόνα δεν υπάρχει πια, χάθηκε μέσα στις φλόγες τα ξημερώματα της 24ης Νοεμβρίου. Η αιτία λίγο έως πολύ ασήμαντη αφού το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Το ξημέρωμα αυτό βρήκε έναν άνθρωπο, τον δικό μας Μάνο Γεωργαλάκη, να λυγίζει, να βλέπει τον κόπο ζωής και ψυχής να σκορπίζεται στον άνεμο, να κατατρώει η φλόγα εκείνη την καρδιά του. Όμως οι δυνατοί άνθρωποι μπορεί να λυγίζουν αλλά δεν εγκαταλείπουν ποτέ.

Ο Μπακαλόγατος θα αναγεννηθεί...

θα αναγεννηθεί μέσα από τις ίδιες του τις στάχτες ως άλλος Φοίνικας και θα ξαναζωντανέψει μπροστά μας, για να μας χαρίσει όλες εκείνες τις μαγικές βραδιές μας ξανά.

Μέχρι τότε η σκέψη μας, η στήριξη και η αγκαλιά μας είναι κοντά στο Μάνο,ώσπου να καταφέρει αυτό που πολλοί θεωρούν ακατόρθωτο.

Θα τα καταφέρει και θα μας προσφέρει ξανά το νοστιμότερο φαγητό και φωτεινότερο χαμόγελο που έχουμε συνηθίσει.

Ο Μπακαλόγατος μας δεν θα αργήσει να επιστρέψει!


Παρακάτω ακολουθεί η ανάρτηση του Μπακαλόγατου στο Facebook μετά την καταστροφική πυρκαγιά .

H ζωή πολλές φορές δεν μας τα φέρνει όλα έτσι όπως τα φανταζόμαστε... Ο Μπακαλόγατος υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές λόγω μεγάλης πυρκαγιάς εχθές το βράδυ στον εσωτερικό του χώρο. Η λύπη μας είναι μεγάλη... Όμως δεν θέλουμε και δεν γίνεται να το βάλουμε κάτω. Τους τελευταίους μήνες μας χαρίσατε απλόχερα εκατοντάδες όμορφες στιγμές. Ξάστερες καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες με μελωδίες και αναμνήσεις στην αυλή μας... και αργότερα στιγμές με πειράγματα, γέλια και σπιτικές μυρωδιές στον εσωτερικό μας χώρο. Ακόμα και τώρα κυριαρχούν αυτές οι στιγμές και αυτή η θετική ενέργεια... Όχι το μαύρο... Για αυτό λοιπόν βάζουμε για λίγο τις τιράντες μας στο ντουλάπι, μαζεύουμε μανίκια και ετοιμαζόμαστε σε πολύ λίγο χρόνο να είμαστε ξανά μαζί σας... Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την κατανόηση και τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης. Ο Μπακαλόγατος τα χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ...