Απολύονται οι επικουρικοί, «αδειάζουν» τα Νοσοκομεία και της Ιεράπετρας

2017-11-16

Ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας σε συγκέντρωση στην 7η ΥΠΕ

Με αυτή την την ανάρτηση σας γνωστοποιώ ότι με συνοπτικές διαδικασίες, απολύονται όλοι οι επικουρικοί υπάλληλοι συγκεκριμένης σύμβασης με τα Νοσοκομεία. 

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει την πραγματικότητα και που τον οδηγούν ρίχνοντας στάχτη στα μάτια με το πρωτογενές πλεόνασμα. Τα Νοσοκομεία είναι ανάστατα και θα υποβαθμιστούν σε σημαντικό βαθμό οι υπηρεσίες που παρέχουν. 

Φυσικά η απάντηση θα είναι ότι φταίνε οι γιατροί. Σήμερα θα γίνει συγκέντρωση όλων των συλλόγων των Νοσοκομείων της Κρήτης, στην 7η ΥΠΕ στο Ηράκλειο όπου θα παρευρεθεί και ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου της Ιεράπετρας. 

Όπως φαίνεται καθαρά, ο Ελληνικός λαός, σύντομα θα πληρώσει ακριβά την υποχωρητικότητα και την αδυναμία του να αντισταθεί στα οικονομικά συμφέροντα μιας χούφτας πουλημένων, ελπίζοντας ότι αν είναι φρόνιμος και βολεμένος θα έχει καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του, αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Αντώνης Τσικαλουδάκης. 

Πηγή: hxonews.gr