Χρυσό το «Δεν Είσαι Εδώ» της Τάμτα και του Mente Fuerte

2021-02-24

Χρυσό έγινε στην Ελλάδα το «Δεν Είσαι Εδώ».

Η τεράστια επιτυχία «Δεν Είσαι Εδώ» της Τάμτα και του Mente Fuerte συνεχίζει να σημειώνει εντυπωσιακά νούμερα.

Το single κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από τη Minos EMI, a Universal Music Company και την Offbeat Records και ήδη αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια των τελευταίων μηνών.

Το «Δεν Είσαι Εδώ» διαθέτει πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ έγινε viral trend και στο Tik Tok στην Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί πάνω από 4.500 βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα που χρησιμοποιούν τη συνεργασία της Τάμτα και του Mente Fuerte

Παράλληλα, το digital single του «Δεν Είσαι Εδώ» μόλις έγινε χρυσό στην Ελλάδα σύμφωνα με τον επίσημο δείκτη ψηφιακών πωλήσεων της IFPI.

Το «Δεν Είσαι Εδώ» αποτελεί επίσης το πρώτο trap/pop κομμάτι που ανεβαίνει στο Top 10 του επίσημου Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 8 της κατάταξης και συνεχίζει την ανοδική πορεία του.

Στο music video του τραγουδιού, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Alexander Stamatiadis, παρακολουθούμε την Τάμτα και τον Mente Fuerte ως ένα χωρισμένο ζευγάρι σε ένα πάρτι στο οποίο ο χρόνος παγώνει μαγικά γύρω τους όταν τα βλέμματά τους αντικρίζονται.

hit-channel.com