«Δεν Έχω Ιδέα»: Ο Χρήστος Μάστορας κυκλοφορεί σόλο τραγούδι

2019-03-26

Το «Δεν Έχω Ιδέα» χαρακτηρίζεται από τη συναισθηματική χροιά του Χρήστου Μάστορα.

Ο Χρήστος Μάστορας κυκλοφορεί σύντομα σόλο τραγούδι, εξερευνώντας νέες συνεργασίες και καινούργιες προοπτικές.

Το προσωπικό δισκογραφικό εγχείρημα του πολυτάλαντου τραγουδιστή φέρει τον τίτλο «Δεν Έχω Ιδέα» και έρχεται μετά τη σαρωτική επιτυχία που πραγματοποίησαν οι ΜΕΛΙSSES με τη διασκευή τους στο αγαπημένο «Γιατί» των Πυξ Λαξ, η οποία παρέμεινε για 16 εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στο ελληνικό ρεπερτόριο όσο και στη μικτή κατάταξη.

Ενώ οι ΜΕΛΙSSES συνεχίζουν για τέταρτο χρόνο επιτυχίας τις εμφανίσεις τους στο «BOX Athens» και τις Κυριακές τραγουδούν στο «Barbarella Live Party» της Θεσσαλονίκης, ο Χρήστος Μάστορας ξαφνιάζει ευχάριστα με την απόφασή του να εξερευνήσει τις δυνατότητές του δισκογραφικά ως σόλο καλλιτέχνης.

Το νέο τραγούδι με τίτλο «Δεν Έχω Ιδέα» υπογράφεται από τους ARCADE, την πολυσύνθετη ομάδα που απαρτίζεται από τον Αναστάσιο Ράμμο, τον Παύλο Μανώλη, τον Diveno και τον Gabriel Russel.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με τίτλο «Δεν Έχω Ιδέα» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς από τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

Το single θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής τη Δευτέρα 8 Απριλίου από την Panik Records. Την ίδια ημέρα θα αποκαλυφθεί και το video clip που θα του δώσει μορφή.

Το «Δεν Έχω Ιδέα» δεν είναι η μοναδική έκπληξη του Χρήστου Μάστορα.

Πρόσφατα, ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τη διεθνούς φήμης ηθοποιό και παραγωγό Rita Wilson σε ένα project για το οποίο δεν είναι γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Πηγη hit-channel.com