«Είκοσι Ψυχές»: Η στιβαρή ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου σε μία ιδιαίτερη συνεργασία

2019-04-22

Το «Είκοσι Ψυχές» είναι ένα λαϊκό τραγούδι με δυναμικό τόνο, νοσταλγική αίσθηση και τη στιβαρή ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος συμπράττει με τον ποιητή Δημήτρη Ιατρόπουλο σε μία από τις στιγμές του νέου άλμπουμ του «Τραγούδια Ακατάλληλα» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Κατά μήκος της άκρως επιτυχημένης καριέρας του ο καταξιωμένος καλλιτέχνης είχε την τιμή να ερμηνεύσει τις δημιουργίες πολλών σπουδαίων συνθετών και στιχουργών του ελληνικού πενταγράμμου.

Στις δισκογραφικές συνεργασίες - παράσημο που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα συγκαταλέγονται ενδεικτικά ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Νίκος Ιγνατιάδης, ο Ηλίας Κατσούλης, ο Ισαάκ Σούσης και τελευταία ο Σαράντης Αλιβιζάτος.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Τραγούδια Ακατάλληλα» στέκεται αφορμή για την πρώτη συνάντησή του με τον αναγνωρισμένο ποιητή, συγγραφέα και στιχουργό Δημήτρη Ιατρόπουλο, ο οποίος υπογράφει τους στίχους στο τραγούδι «Είκοσι Ψυχές».

Ο «Ποιητής της Αμφισβήτησης» έχει γράψει με την πένα του στίχους για σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Μαρινέλλα, Γιάννης Πουλόπουλος, Βίκυ Μοσχολιού, Γιάννης Πάριος, Βίκυ Λέανδρος, Τόλης Βοσκόπουλος, Ρίτα Σακελλαρίου, Δήμητρα Γαλάνη, Αλέκα Κανελλίδου, Ελένη Βιτάλη, Άννα Βίσση και Θέμης Αδαμαντίδης, μεταξύ άλλων.

Το «Είκοσι Ψυχές», σε στίχους του Δημήτρη Ιατρόπουλου και σε μουσική του Θάνου Γεωργουλά, είναι το τραγούδι με το οποίο ολοκληρώνεται ο ολοκαίνουργιος δίσκος «Τραγούδια Ακατάλληλα» του Γιάννη Πλούταρχου.

Ένα λαϊκό τραγούδι με δυναμικό τόνο, νοσταλγική αίσθηση και τη στιβαρή ερμηνεία του αγαπημένου τραγουδιστή.

Το νέο άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, στα περίπτερα με το «TV24» και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Πηγή: hit-channel.com