Έλενα Παπαρίζου: Απολαύστε το πολύχρωμο video του «Deja Vu» με τη συμμετοχή της Marseaux

2021-01-26

Με χρώματα, χορό και θετικά vibes γεμίζει τις οθόνες μας η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει το μοντέρνο και πολύχρωμο music video για το single «Deja Vu» με τη συμμετοχή της ανερχόμενης Marseaux, λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της με τίτλο «Αποχρώσεις».

Το «Deja Vu» είναι μία από τις ξεχωριστές μουσικές προτάσεις που θα απολαύσουμε στο καινούργιο άλμπουμ της Ελληνίδας ντίβας της pop, ένα τραγούδι που εκπλήσσει ευχάριστα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμά του και αναμειγνύει στον καμβά του pop, funk και hip-hop «Αποχρώσεις».

Η Έλενα Παπαρίζου στο Νο. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων με το «Σε Ξένο Σώμα»

Ξεχωριστή νότα δίνει στο τραγούδι με τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά της η πρωτοεμφανιζόμενη ράπερ Marseaux.

Τη μουσική και τους στίχους του «Deja Vu» υπογράφει η ταλαντούχα ομάδα των ARCADE, τακτικοί συνεργάτες της Έλενας Παπαρίζου τα τελευταία χρόνια, ενώ οι rap στίχοι ανήκουν στον Solmeister.

Η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε μαζί τη Marseaux για πρώτη φορά το «Deja Vu» στη σκηνή των πρόσφατων MAD Video Music Awards 2020 μέσα από μια υδάτινη εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε το act της βραδιάς με τις περισσότερες προβολές.

Το «Deja Vu» αποκτά τώρα το δικό του επίσημο music video με τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και γεμίζει τις οθόνες μας με μοντέρνα αισθητική, χρώματα, χορό και θετικά vibes.

Αυτό είναι το πρώτο από τα 8 ολοκαίνουργια music video στο πλαίσιο του #ProjectApohrosis, το special visual project που θα περιλαμβάνει 8 διαφορετικά μουσικά βίντεο για τα 8 ολοκαίνουργια τραγούδια του άλμπουμ «Αποχρώσεις».

Το νέο άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Unieversal την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

hit-channel.com