Έλενα Τσαγκρινού: Πότε θα αποκαλυφθεί το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision 2021

2021-01-25

Τον Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει η Έλενα Τσαγκρινού το τραγούδι με το οποίο διαγωνιστεί στη φετινή Eurovision.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να αποκαλυφθεί το τραγούδι «El Diablo» με το οποίο η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Όπως έγινε γνωστό με αναρτήσεις της τραγουδίστριας, της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records και του ΡΙΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το «El Diablo» θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού.

Το «El Diablo» υπογράφουν οι Thomas Stengaard, Laurel Parker, Jimmy Joker και Oxa, όλοι τους πολύ σημαντικοί και διεθνούς φήμης δημιουργοί με επιτυχίες εντός και εκτός Eurovision.

Τη καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο επίσης παγκόσμιου φήμης Marvin Dietmann, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ήταν υπεύθυνος για τη σκηνική παρουσία της Αυστρίας στην Eurovision 2014 με την Conchita Wurst.

Η Κύπρος θα εμφανιστεί στο δεύτερο μέρος του πρώτου ημιτελικού για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2021, στοχεύοντας στην πρόκριση στο μεγάλο τελικό που θα λάβει χώρα στις 22 Μαΐου 2021.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την ακύρωση της περσινής Eurovision λόγω της πανδημίας, δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση.

hit-channel.com