Ελένη Φουρέιρα: Τα πρώτα πλάνα από το video clip με τον Snoop Dogg και τον Kaan

2019-04-04

Στη δημοσιότητα δόθηκε το teaser από το video clip για τη συνύπαρξη του Kaan με τον Snoop Dogg και την Ελένη Φουρέιρα.

Αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη συνεργασία της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα με τον εμβληματικό Snoop Dogg στο «Sirens», υπό την αιγίδα του ταλαντούχου ράπερ Kaan.

Η είδηση για τη συνεργασία κορυφής της Ελένης Φουρέιρα με τον Snoop Dogg προκάλεσε αίσθηση στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και στα κοινωνικά δίκτυα.

Όχι άδικα, διότι πρόκειται για μία από τις αρκετά σπάνιες, αλλά όχι μοναδική, περιπτώσεις όπου ένας καλλιτέχνης του ελληνικού πενταγράμμου συναντά δισκογραφικά ένα φημισμένο καλλιτέχνη του εξωτερικού, όπως ο Snoop Dogg που έχει προταθεί για 17 βραβεία Grammy κατά μήκος της καριέρας του.

Το «Sirens» αποτελεί διασκευή της κλασικής επιτυχίας «Sweet Dreams (Are Made of This)» που κυκλοφόρησαν οι Eurythmics το μακρινό 1983.

Ο Kaan αναλαμβάνει τα ηνία και επιστρατεύει τον Snoop Dogg και την Ελένη Φουρέιρα, δημιουργώντας ένα φλογερό αποτέλεσμα, όπως φαίνεται στα πρώτα πλάνα από το video clip του τραγουδιού.

Το μουσικό βίντεο για το «Sirens» γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες αντίστοιχα του Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic, υποψήφιος για Echo Music Prize, και των Ελλήνων PickCodes.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, γνωστός για τη συνεργασία του με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης όπως η Mariah Carey, ο Justin Timberlake και ο Janet Jackson.

Συμμετέχουν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani, Chris Brown και άλλα διάσημα ονόματα του μουσικού στερεώματος.

Το «Sirens» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 5 Απριλίου από την Panik Records.

Πηγή: hit-channel.com