«Ένα Φιλί»: Πέτρος Ιακωβίδης και Νατάσσα Θεοδωρίδου ενώνουν φωνές

2018-12-14

Ένα υπέροχο ντουέτο από δύο μοναδικές φωνές.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μοιράζεται «Ένα Φιλί» τρυφερό κι απαλό με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και τραγουδοποιός κυκλοφορεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Σου Τα 'Δωσα Όλα», σε παραγωγή της Icon Music.

Ανάμεσα στα ολοκαίνουργια τραγούδια του άλμπουμ που περιμένουμε με αγωνία απολαύσουμε υπάρχει και ένα ντουέτο έκπληξη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μία καταξιωμένη ερμηνεύτρια του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού.

Η φετινή χρονιά έφερε κοντά τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη τόσο σε επίπεδο εμφανίσεων όσο και δισκογραφικά.

Οι δύο καλλιτέχνες εμφανίστηκαν στη σκηνή του «Fantasia» στα τέλη της προηγούμενης άνοιξης και από τα τέλη Οκτωβρίου έχουν μεταφέρει τη συνεργασία τους στη Θεσσαλονίκη και στο «Club Vogue», προσθέτοντας στην παρέα τους τον STAN.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Ιακωβίδης συμμετείχε στο νέο δίσκο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από 'Δω» της Νατάσας Θεοδωρίδου υπογράφοντας εξ ολοκλήρου το τραγούδι «Τελικά Σε Ξεπέρασα».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανταποδίδει το «δώρο» και χαρίζει τη φωνή της στο τραγούδι «Ένα Φιλί», το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο επερχόμενο άλμπουμ του «Σου Τα 'Δωσα Όλα».


Πηγή: hit-channel.com