'Ενα περίπτερο μας ταξιδεύει στη μεγαλύτερη θεατρική συνάντηση του νότου!

2019-10-17

Η κα. Χρύσα Σταυρακάκη στον Panic Radio 93,7


Στον "Πρωινό Πανικό" και στο στούντιο του Panic Radio 93.7 φιλοξενήθηκε η κα. Χρύσα Σταυρακάκη, μέλος του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας, η οποία μας μίλησε για τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που διαδραματίζονται καθημερινά στην πιο κεντρική πλατεία της πόλης που με πολλή αγάπη αγκάλιασε το κοινό της Ιεράπετρας. 

 Σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου   Φθινοπωρινό Σινεμά  με την ταινία "Η ζωή είναι Ωραία" του Ρ. Μπενίνι στις 19:30 μ.μ.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 19:30 μ.μ. η τελευταία προφεστιβαλική εκδήλωση, "Βραδινή Καντάδα στην Παραλία" με την Κατερίνα Βαγγέλα και την χορευτική ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας, δίνοντας τη σκυτάλη στην έναρξη του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, με τιμητικό αφιέρωμα "Στο Σπίτι του Ηθοποιού" με την παρουσία της προέδρου του Ιδρύματος κα. Άννα Φόνσου.

Η κυρία Σταυρακάκη  αναφέρθηκε επίσης στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ και στην παράσταση " Βγες  απ΄τη σκέψη σου " σε επιμέλεια της κ. Νίκης Παπαδάκη, ένα αφιέρωμα στη μνήμη του σκηνοθέτη Σταύρου Τσιώλη, με αποσπάσματα από τα θεατρικά του έργα.

Στο περίπτερο του Φεστιβάλ μπορείτε να προμηθευτείτε την κάρτα διαρκείας στην τιμή των 18€, εξασφαλίζοντας έτσι την προσωπική σας θέση στην αίθουσα για να παρακολουθήσετε όλες τις παραστάσεις καθώς και την τελετή λήξης. Δίνοντας σας την δυνατότητα να συμμετέχετε στην ψηφοφορία για το Βραβείο Κοινού.