Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 02/03 έως 08/03

2020-03-04

Με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και να περνάει πλέον για λίγες ημέρες στον Υδροχόο, τα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται λίγο καλύτερα˙ όχι καλά, αλλά σίγουρα μια νότα αισιοδοξίας πλανάται στον αέρα. Ευτυχώς πλησιάζει η μέρα που θα γυρίζει στην κανονική του πορεία και τα πράγματα θα πάρουν πλέον καλύτερη τροπή. Την Πέμπτη 5 Μαρτίου η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο του Κριού και πλέον περνάει στον Ταύρο, θέση από την οποία θα μας κάνει να θέλουμε να γευτούμε όσο περισσότερες απολαύσεις γίνεται. Το φαγητό, το ποτό, η διασκέδαση και φυσικά ο έρωτας παίρνουν κυρίαρχη θέση στις ζωές μας. Από το ζώδιο αυτό θα κάνει μια όψη συνόδου με τον Ουρανό, όψη που μιλάει για ξαφνικούς έρωτες, κυρίως για Ταύρους, Παρθένους κι Αιγόκερους των πρώτων ημερών ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ' αυτά τα ζώδια. 

Κριός

Η μετακίνηση του Ερμή από τους Ιχθύες στον Υδροχόο σε κάνει να παίρνεις μια ανάσα αισιοδοξίας. Έχεις βαρεθεί ν' ακούς για πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και παρασκηνιακά από άτομα που μέχρι πρότινος θεωρούσες φίλους και συμμάχους σου. Βέβαια, με την Αφροδίτη για λίγο ακόμα στο δικό σου ζώδιο, αυτοί οι φίλοι μπορεί να πάρουν τον δρόμο που τους αξίζει -τον αγύριστο- κι εσύ να νιώσεις πιο ασφαλής. Από τη νέα της θέση στον Ταύρο όμως πιθανόν να σου φέρει μια αύξηση στο εισόδημά σου, κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα καλύτερα.

Ταύρος

Ο ανάδρομος Ερμής που μπαίνει για λίγο στον Υδροχόο πιθανόν να σου φέρει άτομα που έχουν μια ανταγωνιστική στάση απέναντί σου ή να προσπαθεί να εκμαιεύσει μυστικά σου που θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο ποιους έχεις δίπλα σου και κυρίως τι μοιράζεσαι μαζί τους. Τα καλά νέα είναι πως με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο από την Πέμπτη, σε σύνοδο με τον Ουρανό, είναι σχεδόν σίγουρο πως τα αισθηματικά σου αποκτούν μια υπέροχη λάμψη. Είτε ερωτεύεσαι από κει που δεν το περιμένεις, είτε ανανεώνεις τη σχέση σου, είχε χωρίζεις από μια κατάσταση που σε ζόρισε πάρα πολύ κι ήρθε η ώρα να αρχίσεις να αναπνέεις.

Δίδυμος

Όταν ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος, δε γίνεται οι καταστάσεις για σένα να είναι καλές. Βέβαια είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, μιας κι ο Υδροχόος είναι λίγο πιο φιλικός σε σχέση με τα Ψαράκια. Η νέα θέση της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα σε κάνει να σκεφτείς πολύ για πράγματα που θέλεις να πετύχεις σε όλους τους τομείς, αλλά για ένα διάστημα θα πρέπει να τα κρατήσεις κρυφά. Ίσως ο λόγος να είναι πως αυτό που θέλεις να κάνεις κρύβει κινδύνους για την ήδη υπάρχουσα καθημερινότητά σου. Μια νέα δουλειά που θα σε κάνει να παραιτηθείς από την προηγούμενη, ένα νέο ταίρι που θα κάνει να έχεις παράλληλη σχέση ή κάτι ανάλογο.

Καρκίνος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σου φέρει οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Εάν έχεις αφήσει, ας πούμε, απλήρωτο ένα λογαριασμό τηλεφώνου, μην παραξενευτείς εάν σου το κόψουν. Γενικά, καλό θα ήταν να κάνεις έναν έλεγχο τι οικονομικό έχεις αφήσει στον αέρα γιατί σύντομα θα το βρεις μπροστά σου. Η Αφροδίτη όμως από τον Ταύρο σου φέρνει άτομα που μπορείς να στηριχτείς επάνω τους ή να σου δώσουν ωραίες ιδέες που μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελός σου, ειδικά στον επαγγελματικό σου τομέα. Εμπιστεύσου τα και, πίστεψέ με, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Λέων

Ένα βάρος φεύγει από πάνω σου και νιώθεις λίγο πιο ανάλαφρος κι ήρεμος. Ο Ερμής που αποχωρεί για λίγο από τα Ψαράκια θα σε κάνει να χαλαρώσεις λιγάκι. Μπορεί βέβαια να σου φέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου από κει που δεν το περιμένεις. Εάν ακόμα το σκέφτεσαι, ίσως να αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία. Ειδικά με την Αφροδίτη από τον Ταύρο σού λέει πως ο έρωτας θα αποκτήσει μια πολύ γλυκιά γεύση. Είτε ένας νέος έρωτας λοιπόν, είτε ένας παλιός αλλά για κανένα λόγο ξεχασμένος είτε μια ανανέωση σε ήδη υπάρχουσα σχέση θα σε κάνει να χαμογελάς πλατιά.

Παρθένος

Τα νεύρα σου δε θα είναι πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Αναβολές, καθυστερήσεις, πράγματα θα χαλάνε από κει που δεν το περιμένεις και γενικότερα θα υπάρχει ένα μπάχαλο σε όλους τους τομείς. Το καλό νέο της εβδομάδας όμως είναι πως η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό μιλάει για μια πολύ όμορφη έκπληξη. Ίσως το ταίρι ή οι φίλοι σου σού κάνουν ένα δώρο που το ήθελες πολύ, ίσως κανονίσεις ένα ταξιδάκι που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις ή ίσως το ταίρι σου να σου κάνει κουβέντα ή κάποια κίνηση για το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Τέλος, νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σου που θα την κάνουν πιο όμορφη.

Ζυγός

Εάν σκέφτεσαι ένα άτομο από το παρελθόν σου, τώρα υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μπορέσει να γίνει πράξη η πολυπόθητη επανασύνδεση. Από την άλλη, ίσως να επιστρέψεις σε μια κατάσταση που υπήρχε και παλιότερα και σταμάτησες, ένα χόμπι, μια δραστηριότητα ή ακόμα και μια δουλειά. Όλα για καλό θα είναι οπότε να μην το αφήσεις στην τύχη του. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο μιλάει για τα οικονομικά τρίτων που έχουν σχέση με εσένα. Μια κληρονομιά, τα οικονομικά του συντρόφου σου, μια επιστροφή από την εφορία ή κάτι αντίστοιχο θα σε κάνουν να πάρεις μια ανάσα στον οικονομικό τομέα που σε έχει ζορίσει αρκετά.

Σκορπιός

Εσύ είσαι από τους τυχερούς της εβδομάδας. Βέβαια ακόμα υπάρχει ο κίνδυνος στο σπίτι να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να χαλάσει κάτι, γεγονός που θα σε αποσυντονίσει. Δεν πτοείσαι όμως, μιας και η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων σου θα σου φέρει μια καλύτερη καθημερινότητα στα ερωτικά σου. Ένας νέος έρωτας, ένας έρωτας από το παρελθόν ή το να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου είναι πιθανό καθ' όλη τη διάρκεια του Μαρτίου που ο πλανήτης θα βρίσκεται στον Ταύρο. Τέλος, ευνοούνται πολύ οι σχέσεις σου με τους συναδέρφους και τους προϊσταμένους, κάτι που θα σε κάνει να πηγαίνεις με όρεξη για δουλειά.

Τοξότης

Έχεις ζοριστεί πολύ με τον ανάδρομο Ερμή. Τώρα που θα περάσει στον Υδροχόο θα σε κάνει να αναπολείς με ευχαρίστηση το παρελθόν ή ίσως να δεις έναν αγαπημένο φίλο από το παρελθόν, γεγονός που θα σου δώσει χαρά. Από την άλλη, έχεις την τάση να πεις κάποια πράγματα που είτε δεν τα εννοείς είτε μπορεί να πληγώσουν κάποιον που δε σου φταίει. Να προσέχεις τι λες και κυρίως πώς το λες. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο είναι ευνοϊκή για να αλλάξεις κάτι στην εμφάνισή σου. Εάν θέλεις να ξεκινήσεις μια δίαιτα, να γραφτείς στο γυμναστήριο ή να αλλάξεις τα μαλλιά σου, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το πετύχεις.

Αιγόκερως

Υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγεις στα οικονομικά σου, μιας και μπορεί να κάνεις αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις. Εάν όμως σου χρωστάνε χρήματα είτε από δουλειά είτε από κάποιο δάνειο που έκανες, μπορείς να τα ζητήσεις και φυσικά να τα πάρεις. Τα καλά νέα είναι πως η Αφροδίτη για έναν ολόκληρο μήνα θα βρίσκεται στον τομέα που μιλάει για την ερωτική σου ζωή. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας που θα σε κάνει να ξεχάσεις για πάντα το παρελθόν που σε πλήγωσε και να πετάξεις σε ένα ροζ συννεφάκι ή μια ανανέωση σε ήδη υπάρχουσα σχέση θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις μέσα σου και ν' αποκτήσεις ένα λαμπερό χαμόγελο ευτυχίας.

Υδροχόος

Ο Ερμής μπαίνει για λίγο στο δικό σου ζώδιο οπότε θα πρέπει να προσέχεις πολύ την επικοινωνία σου. Δεν υπογράφεις συμβόλαια, δεν κάνεις σοβαρές συζητήσεις, δεν αγοράζεις ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά πράγματα και διπλοτσεκάρεις όλα τα μηνύματα που στέλνεις. Βέβαια, όλα τα πράγματα που αφορούν το παρελθόν σου ευνοούνται. Θέλεις επιστροφή σε κάτι από τα παλιά; Ήρθε η ώρα να ανοίξεις ξανά αυτό το κεφάλαιο για να πάρει μια νέα και πιθανόν καλύτερη τροπή. Είτε ένας παλιός έρωτας είτε φίλοι που έχετε χαθεί είτε μια δουλειά που ήσουν παλιότερα και πιστεύεις ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, τώρα μπορείς να τα κυνηγήσεις και να έχουν επιτυχία.

Ιχθύς

Ο ανάδρομος Ερμής εγκαταλείπει για λίγο το ζώδιό σου οπότε η επικοινωνία σου είναι λίγο καλύτερη. Εάν είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση το προηγούμενο διάστημα με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σου, τώρα μπορεί να λυθεί κι όλα να διορθωθούν. Βέβαια, πολλά πράγματα μπορεί να λέγονται πίσω από την πλάτη σου, ειδικά στον εργασιακό τομέα, κάτι που θα σε κάνει να φαίνεσαι ο κακός της ιστορίας. Έχε τα αυτιά σου ανοιχτά, μπας και προλάβεις να σώσεις τη ζημιά. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου φέρει νέα άτομα στη ζωή σου, φίλους, συνεργάτες ή ακόμα και ένα νέο έρωτα, που θα βοηθήσουν την καθημερινότητά σου να είναι πιο ανάλαφρη.

pillowfights.gr