Για ανοξείδωτα μιας ζωής μόνο INOXMETAL !

2019-03-04

INOXMETAL Τσαγκαράκης Νίκος ΙNOX που αντέχουν  στον χρόνο

Η φιλοσοφία της INOXMETAL στηρίζεται στην κατασκευή ανοξείδωτων μεταλλικών κατασκευών που δεν φθείρονται με την πάροδο του χρόνου.

Οι δημιουργίες της εταιρίας υπερέχουν στην καλαισθησία και στην αρχιτεκτονική τους και χαρακτηρίζονται για τη λειτουργικότητα τους. Μια απο τις λίγες εταιρίες στο χώρο που εξειδικεύεται στη συγκόλληση με ομοιογενή μέταλλο (TIG) και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διασφάλιση ποιότητας.

Επιπλέον η εταιρία διαθέτει γυαλιστήριο ανοξείδωτου χάλυβα επεξεργάζοντας την αρχική μορφή του μετάλλου σε βαθμίδες φτάνοντας την τελευταία μορφή γυαλίσματος MIRROR, καλύπτοντας τις ανάγκες κι άλλων βιομηχανικών μονάδων. 

Η αρχιτεκτονική των κατασκευών υλοποιείται απο την ίδια την εταιρία σε συνεργασία με αξιόπιστους μηχανικούς και αρχιτέκτονες, με σκοπό την πρωτοπορία και την μοναδικότητα των σχεδίων. 

Παράλληλα διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, απευθυνόμενη σε ιδιώτες και επαγγελματίες, για το σχεδιασμό και την προμήθεια κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.


Η INOXMETAL πέρα από τους ιδιώτες επεκτείνεται και στο χονδρικό εμπόριο με την προμήθεια πρώτων υλών, καλύπτοντας ένα μεγάλο δίκτυο διανομής και εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, παραμένοντας δίπλα στον πελάτη ακόμα και μετά την κατασκευή και την πώληση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

6999945554-6946583636

INOXMETAL -ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚ. & ΣΙΑ ΕΕ