Γιάννης Πλούταρχος: Αποκαλύπτεται το video clip για το «Σπασμένη Καρδιά»

2018-12-14

Αποκαλύπτεται το video clip για το νέο τραγούδι «Σπασμένη Καρδιά» του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει δισκογραφικά με ένα δυνατό λαϊκό τραγούδι που έχει τον τίτλο «Σπασμένη Καρδιά» και εγκαινιάζει με αυτόν τρόπο τη συνεργασία του με την Panik Platinum.

Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας μας χαρίζει ακόμα ένα ερωτικό τραγούδι με τη γνώριμη και χαρακτηριστική ερμηνεία του, την οποία έχουμε αγαπήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή της πολυετούς καριέρας του.

Δείχνοντας για άλλη μία φορά το ταλέντο του στη σύνθεση, ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος υπογράφει τη μουσική του νέου τραγουδιού «Σπασμένη Καρδιά», ενώ τους στίχους έχει γράψει ο Α.Τ. (Αλέξανδρος Τσαούσης). Την παραγωγή του single επιμελήθηκε ο Βασίλης Νικολόπουλος.

Το video clip για το «Σπασμένη Καρδιά» γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου και έρχεται πάρα πολύ σύντομα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκίνησε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου τις εμφανίσεις του στο «Φωταέριο», στη σκηνή του οποίου ενώνει δυνάμεις φέτος με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά, έχοντας ετοιμάσει για το κοινό ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες. Από την πρώτη κιόλας ημέρα απέδειξαν πως αυτό το χειμώνα θα είναι οι πρωταγωνιστές της νυχτερινής Αθήνας.

Το video clip για το «Σπασμένη Καρδιά» θα δημοσιευθεί στο επίσημο κανάλι του Γιάννη Πλούταρχου στο YouTube την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.


Πηγή; hit-channel.com