Γιώργος Μαζωνάκης: «Τόσα Βράδια» με το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει»

2019-05-13

«Τόσα Βράδια» μας έχουν κρατήσει συντροφιά τα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συστήνει το τραγούδι «Τόσα Βράδια» από τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Αγαπώ Σημαίνει», η οποία κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης μοιράζεται και πάλι την αλήθεια του, ορμώμενος πάντα από την πρωταρχική του ανάγκη να εμπνέεται και να εμπνέει.

Με το νέο άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» οι αισθήσεις γίνονται πιο δυνατές. Με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο του, τις πρωτοποριακές απόψεις του αλλά και το μοναδικό του στιλ, ο Γιώργος Μαζωνάκης βγάζει πάλι τον καλύτερο εαυτό του.

Ο καλλιτέχνης με την έντονη προσωπικότητα και με την πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή του σήμερα έχει συγκεντρώσει στον καινούργιο άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» 10 μοναδικά τραγούδια, στα οποία πραγματοποιεί 10 σπουδαίες ερμηνείες.

Με τη δύναμη της φωνής του ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά για όσα τον συγκινούν και τον εμπνέουν. Με τη συγκλονιστική του ερμηνεία και τον εμπνευσμένο στίχο και μουσική, επικοινωνεί πιο ηχηρά από ποτέ το προσωπικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα.

Το «Τόσα Βράδια» είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε μουσική του εξαιρετικού Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους του μοναδικού Νίκου Γρίτση.

Την ενορχήστρωση, τον προγραμματισμό και τα πλήκτρα φρόντισε η Μαρία Παπαδοπούλου.

Πηγή: hit-channel.com