Γιώργος Σαμπάνης: Το tracklist και το εξώφυλλο του νέου δίσκου «Παράξενα Δεμένοι»

2019-03-22

Το νέο άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη έρχεται για να γίνουμε «Παράξενα Δεμένοι» μαζί του.

Στη δημοσιότητα έρχονται για πρώτη φορά οι τίτλοι των τραγουδιών και το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του Γιώργου Σαμπάνη που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music.

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής - τραγουδοποιούς της γενιάς του και αδιαμφισβήτητα ένας από τους στυλοβάτες της σημερινής ελληνικής μουσικής, επιστρέφει με καινούργιο ολοκληρωμένο δίσκο και 11 ξεχωριστά τραγούδια που θα αποτελέσουν τις επιτυχίες των επόμενων μηνών.

Το εξώφυλλο του «Παράξενα Δεμένοι» είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά εικαστικά που έχουμε δει στην ελληνική δισκογραφία τα τελευταία χρόνια.

Διαστημικό θέμα με φουτουριστικές τάσεις, pop-art επιρροές και ψυχεδελικές αναφορές συνθέτουν ένα πολύχρωμο κολλάζ που μαγνητίζει τα βλέμματα και ασκεί μία «παράξενη» έλξη, αποτυπώνοντας με ευφάνταστο και ευρηματικό τρόπο τον τίτλο του άλμπουμ.

Τις εκπληκτικές συνθέσεις των 11 τραγουδιών του δίσκου «Παράξενα Δεμένοι» υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους συναισθηματικούς στίχους δίνει η Ελεάνα Βραχάλη.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται η τελευταία επιτυχία «Φταίει» του Γιώργου Σαμπάνη και το ολοκαίνουργιο single «Επιλογή», που έχει κάνει αίσθηση από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του.

Ο δίσκος ολοκληρώνεται με το «Σκιά Στη Γη», ένα τραγούδι - έκπληξη που έγραψαν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ελεάνα Βραχάλη προκειμένου να επικοινωνήσουν, να υποστηρίξουν και να διαδώσουν το έργο της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε). Όλα τα έσοδα του τραγουδιού, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018, διατέθηκαν από την Cobalt Music στην Ε.Δ.Κ.Ε.

Το άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» θα είναι διαθέσιμο στο iTunes από τη Δευτέρα 25 Μαρτίου και η προ-παραγγελία έχει αρχίσει.

Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια θα δημοσιεύονται σταδιακά στο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube από την Τρίτη 26 έως την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Το tracklist του άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι»:

1. Μ' Ένα Σου Βλέμμα
2. Επιλογή
3. Οι Πληγές Μου
4. Παράξενα Δεμένοι
5. Μάτια Μου
6. Άλλαξε Τα Όλα
7. Χαμηλά
8. Φταίει
9. Τι Είσαι Για Μένα
10. Ήρθες Για Να Μείνεις
11. Σκιά Στη Γη

Πηγή : hit-channel.com