Γιώργος Σαμπάνης: Το βιντεοκλίπ με θέμα τα αδέσποτα, που δέχθηκε τα συγχαρητήρια του κόσμου

2019-09-03

Γιώργος Σαμπάνης - Αδέσποτα: Πρόκειται για το τραγούδι «Σκιά στη Γη». Το τραγούδι είχε κυκλοφόρησε για να γίνει γνωστή, η ΕΔΚΕ. Δηλαδή, η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας. Αυτό για να μπορέσει ο καθένας να βοηθήσει με τη δράση του.

Ο νέος δίσκος του Γιώργου Σαμπάνη ακούει στο όνομα «Παράξενα δεμένοι» και περιλαμβάνει το κομμάτι «Σκια στη Γη». Όσον αφορά τα αδέσποτα, είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Ένα θέμα το οποίο είναι πάντοτε επίκαιρο στην Ελλάδα. Όσον αφορά το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, αυτό περνά διάφορα μηνύματα. Μηνύματα που αξίζει να δει και να αναλύσει κάποιος. Επίσης, περιλαμβάνει και διάφορες εκπλήξεις.

Η Pixel είναι το σκυλάκι που πρωταγωνιστεί. Το συγκεκριμένο σκυλί είχε βρεθεί πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών. Μάλιστα, του είχαν ακρωτηριάσει και το ένα πόδι. Ωστόσο, κατάφερε να ζήσει, με τη βοήθεια κάποιων ευαισθητοποιημένων ανθρώπων.

Αυτό δείχνει πως μόνο με την ευαισθητοποίηση κάποιων, μπορεί να αλλάξει όλη, η κατάσταση. Τα αδέσποτα της Ελλάδας ζουν σε άθλιες συνθήκες. Μάλιστα, πολλά έχουν και βασανιστικό τέλος. Καλό θα ήταν λοιπόν όλοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να αλλάξει αυτό το σκηνικό.

Η ΕΔΚΕ (σ.σ. Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας) αποτελεί μια ομάδα κτηνιάτρων. Αυτή η ομάδα παρέχει αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, βοηθά αδέσποτα, άγρια ζώα ή ζώα, που έχουν ανάγκη περίθαλψης. Ενημερωθείτε για την δράση του σωματείου μέσα από το site www.edke.gr.

Γιώργος Σαμπάνης - Αδέσποτα: Στοιχεία τραγουδιού

Γιώργος Σαμπάνης Ελεάνα Βραχάλη

Χρήστος Σουμκα

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γκάνιος

Επιμέλεια - μοντάζ: Γιώργος Σόμπολος

Σενάριο: Αγγελική Παναγιωτοπούλου

Πρωταγωνιστούν: Χριστίνα Βραχάλη, Pixel

Αλφαβητικά:

- Εύη Βισβάρδη
- Ναταλία Γερμανού
- Κατερίνα Γκαγκάκη
- Τασούλα Επτακοίλη
- Γιώργος Μαυρίδης
- Νίκος Ορφανός
- Μαριάννα Τουμασάτου
- Φωτεινή Τσαλίκογλου
- Δημήτρης Ψεματικας


enimerotiko.gr