Ηλίας Βρεττός: Οι εμφανίσεις με τον Βασίλη Καρρά και το νέο τραγούδι

2019-04-11

Συνεργασία κορυφής στη Θεσσαλονίκη.

Κοντά στο κοινό της Θεσσαλονίκης και δίπλα στον Βασίλη Καρρά θα βρεθεί το προσεχές διάστημα ο Ηλίας Βρεττός, που ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον καταξιωμένο λαϊκό τραγουδιστή.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Ηλίας Βρεττός έκανε γνωστό πως από τις 3 Μαΐου θα είναι στο «Stage Live» μαζί με τον Βασίλη Καρρά, αποσπώντας χιλιάδες likes και δεκάδες θετικά σχόλια.

Οι εμφανίσεις του ταλαντούχου τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη έρχονται μετά την άκρως επιτυχημένη του σεζόν στην Αθήνα, όπου επί σχεδόν έξι μήνες μονοπώλησε το «Tokyo Theater», ένα από τα λίγα νυχτερινά κέντρα που λειτούργησαν τριήμερα.

Μάλιστα, ο Βασίλης Καρράς ήταν μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν το πρόγραμμά του.

Παράλληλα, στο ραδιοφωνικό airplay έχει αρχίσει να ξεχωρίζει το τραγούδι «Τα Καλά Κορίτσια» του Ηλία Βρεττού, η ρυθμική επιτυχία που θα ακούσουμε δυνατά αυτό το καλοκαίρι.

«Τα Καλά Κορίτσια» είναι το τρίτο single από το νέο άλμπουμ «Σωστό Μου Λάθος» του Ηλία Βρεττού, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Τη μουσική του τραγουδιού που αγάπησε το κοινό και επιλέγουν οι DJs στα sets τους υπογράφουν ο Σπύρος Μεταξάς και ο Χρήστος Χιώνης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το νέο single του Ηλία Βρεττού ξεχωρίζει αμέσως και ακούγεται δυνατά από όλα τα αγόρια, τα κακά, αλλά και... «Τα Καλά Κορίτσια».

Πηγή: hit-channel.com