«Κάπου Αλλού»: Ο Γιάννης Πλούταρχος παρασύρει σε «Τραγούδια Ακατάλληλα»

2019-04-23

Ένα τραγούδι για τα λόγια που ταξίδεψαν... «Κάπου Αλλού».

Το «Κάπου Αλλού» είναι ένα από τα πιο ραδιοφωνικά τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς «Τραγούδια Ακατάλληλα» του Γιάννη Πλούταρχου.

Το «Καλύτερο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας κυκλοφορεί το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με την ετικέτα της Panik Platinum, έχοντας συλλέξει προσοχή και επιμέλεια 20 μοναδικά τραγούδια τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων που όλοι έχουμε νιώσει.

«Τραγούδια Ακατάλληλα» για τον έρωτα, την αγάπη, τη χαρά, το χωρισμό, τη μοναξιά και την απώλεια.

Το «Κάπου Αλλού» είναι ένα σύγχρονο τραγούδι για όλες τις ψεύτικες υποσχέσεις και τους όρκους, για τα «λόγια που μείναν λόγια», για τα «λόγια που ειπώθηκαν, που αμέσως ξεχάστηκαν, και τώρα ταξίδεψαν... κάπου αλλού».

Ένα ρυθμικό τραγούδι που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές να ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα.

Τη μουσική υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παντζής, συνθέτης της ανεξίτηλης επιτυχίας «Φυσάει Πολύ» (2000) η οποία συγκαταλέγεται στα τραγούδια που χαρακτήρισαν την καριέρα του Γιάννη Πλούταρχου.

Το όνομα του Κωνσταντίνου Παντζή συναντάται επίσης στα τραγούδια «Αυτά Τα Λίγα Που Νιώθεις», «Από Περιέργεια», «Κάθε Σκέψη Σου» και «Μεσάνυχτα Και Κάτι» του νέου άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» που μόλις κυκλοφόρησε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Οι στίχοι του «Κάπου Αλλού» ανήκουν στον Γιάννη Λιόντο.

Το νέο άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» του Γιάννη Πλούταρχου κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, στα περίπτερα με το «TV24» και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Πηγή : hit-channel.com