«Κάτι Τέτοιες Νύχτες»: Ακούστε το νέο τραγούδι του STAN

2019-03-19

«Η μέρα είναι για να αντιμετωπίζεις τον κόσμο γύρω σου. Η νύχτα είναι για να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου.

«Κάτι Τέτοιες Νύχτες» γεμίζουν συναισθήματα με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του STAN Αντιπαριώτη.

Το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας επιστρέφει στο προσκήνιο για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να ανατρέψει τα δεδομένα και να σκορπίσει τεράστιο ενθουσιασμό στο φανατικό κοινό του, όπως συμβαίνει σε κάθε κυκλοφορία του.

«Κάτι Τέτοιες Νύχτες» ονομάζεται το καινούργιο single του SΤAN Αντιπαριώτη, ένα δυναμικό τραγούδι που αναφέρεται στην αδυσώπητη μάχη μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς, της ημέρας και της νύχτας, όταν ένας έρωτας είναι πια μακριά και περιμένεις να γυρίσει, αδυνατώντας να προχωρήσεις στην επόμενη σελίδα.

«Κάτι Τέτοιες Νύχτες» το μυαλό σωπαίνει και η καρδιά αφήνει το φως αναμμένο. Η ελπίδα μένει ζωντανή την ημέρα αλλά τα ερωτηματικά πολλαπλασιάζονται τη νύχτα.

Τους στίχους υπογράφει ίδιος ο STAN Αντιπαριώτης, εκφράζοντας σκέψεις και συναισθήματα με τα οποία έχουμε ταυτιστεί όλοι κατά τη διάρκεια της ζωής μας, ενώ τη μουσική προσθέτει ο έμπειρος Πάνος Καπίρης, συνθέτης πολλών μεγάλων επιτυχιών.

Το «Κάτι Τέτοιες Νύχτες» είναι το επόμενο single του ταλαντούχου τραγουδιστή και δημιουργού μετά τα «Τετράγωνα», που παρέμειναν επί έξι συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Το τραγούδι αποκαλύπτεται την ημέρα που ο STAN Αντιπαριώτης αρχίζει τις εμφανίσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη στην Αθήνα και στο «Fantasia». Το σχήμα είχε διανύσει μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε γίνει ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης επί σειρά μηνών.

Το «Κάτι Τέτοιες Νύχτες» είναι ήδη διαθέσιμο στο Spotify από την Icon Music Records και την Panik Records.

Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο κανάλι του STΑN Αντιπαριώτη στο YouTube για τις εκπλήξεις που επιφυλάσσονται στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του τραγουδιού. Δεν αποκλείεται να τον δούμε σε ρόλο που... δεν τον έχουμε ξαναδεί.

Τις επόμενες θα αποκαλυφθεί το video clip του «Κάτι Τέτοιες Νύχτες», σε σκηνοθεσία του Angel Shaft.

Πηγή: hit-channel.com