Κορονοϊός – Μέλιsses: Ενισχύουν με 5.000 ευρώ την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού

2020-03-26

Οι Μέλιsses προχωρούν σε μία σημαντική φιλανθρωπική κίνηση, με αφορμή το music video της νέας τους επιτυχίας «Μισή Καρδιά»: αποφάσισαν να συμμετάσχει στο νέο τους music video κάθε ενδιαφερόμενος και, αντί αμοιβής, να δοθεί το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Ο frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, κοινοποίησε μέσω Instagram ένα video όπου καλεί όποιον videographer, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, επιθυμεί να συμμετάσχει στο project να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, στο melissesfootage@gmail.com, έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 18:00.

Λόγω των συνθηκών εξαιτίας του κορωνοϊού, οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν γυριστεί εντός σπιτιού, εκτός κι αν υπάρχουν stock εξωτερικά πλάνα που είχαν γυριστεί πριν τις απαγορεύσεις. Οι πιο ταιριαστές θα μονταριστούν από τον ίδιο τον Χρήστο Μάστορα ώστε να προκύψει το τελικό music video του «Μισή Καρδιά», ενώ όσων τα footages χρησιμοποιηθούν, θα αναγραφεί το όνομά τους στα credits.

https://www.instagram.com/p/B-HrJmlh456/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

πηγή: zarpanews.gr