Μαλού: Τα επόμενα τρία τραγούδια του καινούργιου δίσκου «Ώρες Αιχμής»

2019-03-18

Το δεύτερο κύμα τραγουδιών από το νέο άλμπουμ της Μαλού συστήνει τις συνεργασίες της με τους STAN, Mark F. Angelo και Μελίνα Μακρή.

Η Μαλού αποκαλύπτει τα επόμενα τρία τραγούδια από την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της που φέρει τον τίτλο «Ώρες Αιχμής» και κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Το πρώτο άλμπουμ της ταλαντούχας τραγουδίστριας περιλαμβάνει 14 τραγούδια, μεταξύ των οποίων οι γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες «Μια Φορά Στο Τόσο», «Τους Είπες Πως», «Δες Με», «Ώρα Να Γυρίσεις», «Ποια Ζωή» και «Άτακτο Παιδί», όπως και οκτώ ολοκαίνουργια τραγούδια.

Τη βελούδινη φωνή της Μαλού έχουν εμπιστευτεί οι μεγαλύτεροι Έλληνες δημιουργοί, όπως οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Σαμπάνης, Ηλίας Καμπακάκης, STAN Αντιπαριώτης, Ελένη Γιαννατσούλια, Θάνος Παπανικολάου, Mark F. Angelo και Μελίνα Μακρή, οι οποίοι υπογράφουν το άλμπουμ «Ώρες Αιχμής».

Τα οκτώ καινούργια τραγούδια του δίσκου δημοσιεύονται σταδιακά στο YouTube από τις 16 μέχρι τις 18 Μαρτίου και τα πρώτα δείγματα άφησαν πολλές υποσχέσεις.

Μετά το «Νύχτα Γίνονται Τα Θαύματα», το «Αν Η Μοίρα Μου» και το «Στα Έχω Μαζεμένα», μία διασκευή με τη συμμετοχή του Ηλία Μπογδάνου των INCO, αποκαλύπτονται τα επόμενα χχ τραγούδια του άλμπουμ «Ώρες Αιχμής».

Το «Άραγε» είναι μία από τις δύο δημιουργίες του άλμπουμ που υπογράφει προσωπικά η Μαλού, ξεδιπλώνοντας για πρώτη φορά τη δημιουργική πτυχή του άφθονου ταλέντου της.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που σκορπά καλοκαιρινό αέρα στην ατμόσφαιρα και μας ταξιδεύει σε μοναδικά μέρη με καταγάλανα νερά

Το επόμενο τραγούδι που γνωρίζουμε έχει τον τίτλο «Μόνο Εσύ».

Η μουσική ανήκει στον Mark F. Angelo και τη Μελίνα Μακρή, τα δύο πολυτάλαντα αδέλφια που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να κερδίζουν τις εντυπώσεις, ενώ τους στίχους γράφει η Σοφία Παπαβασιλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μελίνα Μακρή και η Σοφία Παπαβασιλείου έχουν βάλει τις υπογραφές τους στην τεράστια επιτυχία «Τους Είπες Πως» της Μαλού, που ταρακούνησε την ελληνική μουσική βιομηχανία, αλλά και στο προηγούμενο single της τραγουδίστριας, για χάρη του οποίου μεταμορφώθηκε σε «Άτακτο Παιδί».

Το τρίτο τραγούδι ονομάζεται «Μαζί Μου Μείνε».

Η Μαλού συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον πολυσύνθετο STAN Αντιπαριώτη, ο οποίος υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους του single.

Αυτές τις ημέρες ακούμε επίσης σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας το επόμενο single της Μαλού και ομώνυμο τραγούδι του δίσκου.

Το νέο άλμπουμ «Ώρες Αιχμής» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα καταστήματα δίσκων και τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής από την Cobalt Music.

Πηγή : hit-channel.com