Μαλού: Το video clip για το νέο single «Ώρες Αιχμής»

2019-03-19

Η Μαλού γυρεύει τον έρωτά της σε «Ώρες Αιχμής».

Η Μαλού παρουσιάζει το νέο της single και video clip «Ώρες Αιχμής», το οποίο έχει δανείσει τον τίτλο του στη νέα δισκογραφική δουλειά της που μόλις κυκλοφόρησε.

Η πιο φρέσκια και δροσερή ύπαρξη του ελληνικού πενταγράμμου κυκλοφορεί το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, στο οποίο περιλαμβάνονται 14 τραγούδια με τις υπογραφές ορισμένων εκ των διασημότερων τραγουδιστών - δημιουργών της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο STAN Αντιπαριώτης, ο Ηλίας Καμπακάκης, η Μελίνα Μακρή και άλλοι γνωστοί δημιουργοί, όπως η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Θάνος Παπανικολάου και ο Mark F. Angelo, εμπιστεύονται τη βελούδινη φωνή της Μαλού, η οποία μας έχει κρατήσει συντροφιά με μεγάλες επιτυχίες και έχει κερδίσει την αγάπη μας.

Η Μαλού ξετυλίγει στο νέο άλμπουμ της μία πλευρά του άφθονου ταλέντου της που δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το ίδιο καλά όσο τις υπέροχες ερμηνείες της, υπογράφοντας εξ ολοκλήρου δύο τραγούδια, το «Άραγε» και το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου «Ώρες Αιχμής».

Το single «Ώρες Αιχμής» αποκτά μορφή με ένα video clip γεμάτο ενέργεια, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη και επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Η Μαλού παραδίδεται στα συναισθήματά της σε «Ώρες Αιχμής» καθώς αναζητά το άλλο της μισό, σύμφωνα με τους στίχους του τραγουδιού.

Το single «Ώρες Αιχμής» και ο ομότιτλος δίσκος κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

Πήγή:hit-channel.com