Οι προετοιμασίες του Γεραπετρίτικου Καρναβαλιού με φαντασία, όρεξη και μπόλικη τρέλα!(Video)

2020-01-31

Mε πολλά χαμόγελα, τρελή διάθεση και κέφι τα μέλη του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το φετινό Γεραπετρίτικο Καρναβάλι. 

Με τον πήχη κάθε χρόνο να ανεβαίνει όλο και περισσότερο ήδη ομάδες έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους ενώ υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής και από ομάδες από άλλες περιοχές του νησιού. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις την Τσικνοπέμπτη με τις φουνάρες ενώ την παραμονή του καρναβαλιού ένα ξέφρενο πάρτυ θα στηθεί στην πλατεία. Αποκορύφωμα η παρέλαση αρμάτων και ομάδων την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 στις 3.00 το μεσημέρι. 

Η κάμερα του hxonews.gr βρέθηκε στο εργαστήρι του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου που έχουν την επιμέλεια της διοργάνωσης έχοντας τη στήριξη του Ν.Π. ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Δήμου Ιεράπετρας, εθελοντών και χορηγών. Παρουσιαστής ο Σάββας Πούμπουρας, στα Decks ο Μanos Kimakis και Βασίλισσα του Καρναβαλιού η Σαμάνθα Μίσοβιτς. 

Φορέστε την καλή σας διάθεση, ντυθείτε αποκριάτικα, και ελάτε μαζί να ξεφαντώσουμε στο Γεραπετρίτικο Καρναβάλι!

 Σας Περιμένουμε, το κάλεσμα από την Πρόεδρο και τα μέλη του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου :Μαρία Κουβάκη, Γωγώ Καροφυλλάκη, Ειρήνη Κουβάκη, Μυρτώ Μαρκοπούλου, Μαρία Πετράση Δέσποινα Καπαράκη.