Με ποια ατάκα θα ρίξεις κάθε ζώδιο

2020-04-22

Καθένας απ' τους δώδεκα του ζωδιακού έχει τα δικά του κουμπιά και για να τον προσεγγίσεις θα πρέπει πρώτα να τα βρεις. Αν θες να φλερτάρεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη ατάκα ανάλογα με το χαρακτήρα του, η οποία θα αυξήσει τις πιθανότητες να κρατήσει το μεταξύ σας ειδύλλιο. Τι θα πρέπει να πεις όμως στον καθένα με βάση το ζώδιο του; 

Κριός

Με γοητεύει η ανεξαρτησία σου. Κι ας είναι απ' τα ζώδια που επιζητούν επιβεβαίωση μες τη σχέση κι ας κάνουν στην άκρη τα υπόλοιπα ενδιαφέροντά τους όταν θέλουν να γίνεις εσύ η προτεραιότητά τους. Αν αναγνωρίσεις την ανεξάρτητη φύση τους, σημαίνει πως αναγνωρίζεις και την ανάγκη τους για ελευθερία, πως δεν έχεις διάθεση να τους περιορίσεις και να 'σαι σίγουρος πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Ταύρος

Νόμιζα πως πλάσμα σαν εσένα δεν υπάρχει. Ίσως εκ πρώτης όψεως να ακούγεται μελό, όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό για τον Ταύρο απ' το να αναγνωρίζεις τη μοναδικότητα της φύσης του. Απευθείας του δείχνεις την εκτίμησή σου προς το πρόσωπό του, χωρίς να έχεις κάνει κανένα άλλο κομπλιμέντο πέρα απ' το ότι είναι διαφορετικός απ' τα άτομα που είχες συναντήσει.

Δίδυμος

Τι κάνεις το βράδυ; Θες να τα πούμε σε λίγο πιο private καταστάσεις; Ερωτικό υπονοούμενο που του δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να αποβάλει το άγχος του για το ποιοι σας βλέπουν, τις αναστολές του να βγάλει στην επιφάνεια τον πραγματικό του εαυτό και του προσφέρει χρόνο μαζί σου, ώστε να τον αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί.

Καρκίνος

Οι ευαισθησίες σου σε κάνουν απίστευτα γοητευτικό. Δεν αναφερόμαστε σε καμία περίπτωση σε αδυναμίες, αφού απ' αυτές έχουμε όλοι. Μιλάμε για την τρυφερή πλευρά του Καρκίνου, τον προστατευτικό του εαυτό, τη διάθεσή του να νοιάζεται τα πρόσωπα στο περιβάλλον του. Αν δει ότι εκτιμάς τη γλυκιά πλευρά του εαυτού του, θα σου δώσει την ευκαιρία να τον γνωρίσεις καλύτερα.

Λέων

Ο πνευματικός σου κόσμος με έχει γοητεύσει. Ο Λέοντας δεν περιμένει κοπλιμέντα για την εξωτερική του εμφάνιση και σε καμία περίπτωση υπονοούμενα ερωτικής φύσεως. Αρκεί να καταλάβει ότι τον θαυμάζεις για το μυαλό του, για τον τρόπο που σκέφτεται, για την πολυδιάστατη φύση του, τις γνώσεις του και τα ενδιαφέροντά του κι αν και για τον ίδιο δεν είσαι αδιάφορος, θα σου δώσει την ευκαιρία που ζητάς.

Παρθένος

Δεν έχω ιδέα γιατί μ' αρέσεις τόσο πολύ. Τονίζεις στον Παρθένο τη μυστηριώδη φύση του, ότι κάτι κάνει και σε έχει εξιτάρει ακόμα κι αν δεν έχεις ιδέα τι είναι αυτό. Του επισημαίνεις έτσι τη σαγηνευτική πλευρά του εαυτού του, τον κάνεις να νιώθει ότι με κάποιο τρόπο σε ελκύει, ακόμα κι αν δεν μπορείς να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να του το εξηγήσεις.

Ζυγός

Μ' αρέσεις και θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα. Αρκεί να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου στο Ζυγό, που αφού αξιολογήσει τα υπέρ και τα κατά της γνωριμίας σας, καθώς επίσης και τα δικά του αισθήματα, θα σου απαντήσει αν θέλει να βγείτε ραντεβού. Δε χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω απ' το δάχτυλό σου και να κάνεις παιχνιδάκια. Θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου, θα ζυγίσει τις επιλογές και θα πράξει ανάλογα.

Σκορπιός

Έχω την αίσθηση πως οι φαντασιώσεις μας ταιριάζουν. Απ' την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σου με τον Σκορπιό θα πρέπει αν του εξάψεις την ερωτική του διάθεση. Γι' αυτό ετοίμασε τα καλύτερα υπονοούμενά σου και μην ανησυχήσεις αν θα του φανούν υπερβολικά. Πρέπει να παίξεις το συγκεκριμένο εγκεφαλικό παιχνίδι μαζί του αν θες να τον προσεγγίσεις και να τον κερδίσεις.

Τοξότης

Έχω κατεβάσει μια ταινία και δε θέλω να τη δω μόνος/η μου. Πρόσκληση στο σπίτι για τον Τοξότη με τις διαθέσεις να μην είναι ξεκάθαρες και να αιωρούνται. Του προτείνεις να κάνετε κάτι μαζί, μια δραστηριότητα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να περάσετε χρόνο μαζί. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία, αφού άμα τα βρίσκετε κάθε φορά θα ανανεώνετε το ραντεβού για την επόμενη.

Αιγόκερως

Σε νοιάζομαι. Ο Αιγόκερως στηρίζει τις σχέσεις του στα αληθινά αισθήματα και άπαξ και του δείξεις πως τέτοιου είδους είναι και τα δικά σου προς αυτόν θα κερδίσεις το ενδιαφέρον του. Όντας λιγάκι εγωιστής παραπάνω θα γοητευτεί απ' το ότι έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα βάλει τα δυνατά του να σε εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο.

Υδροχόος

Θέλεις να μαγειρέψουμε παρέα; Μπορεί και να γελάσει με τη συγκεκριμένη ατάκα ο Υδροχόος, αφού στην κουζίνα μπαίνει μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά να 'σαι σίγουρος πως η συγκεκριμένη πρόκληση θα τραβήξει το ενδιαφέρον του. Θα σου δώσει την ευκαιρία σου στην κουζίνα και φρόντισε να ετοιμάσεις την καλύτερή σου συνταγή, γιατί αν περιμένεις απ' τον ίδιο σας βλέπω για delivery.

Ιχθύς

Είσαι εξαίρετος συνομιλητής. Μια τέτοια ατάκα θα απελευθερώσει τον εκ φύσεως ντροπαλό Ιχθύ που δε λέει πολλά αφού φοβάται μην εκτεθεί και μην τον κακοχαρακτηρίσεις. Στην πραγματικότητα έχει φοβερές επικοινωνιακές ικανότητες αρκεί να καταφέρεις να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί και να αρχίσει να ανοίγεται.

Πηγή: Pillowfights