Νίκος Οικονομόπουλος: Το «Τώρα Τι Να Το Κάνω» στο Νο. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων

2018-12-20

Ακόμη μία πρωτιά για το Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναρριχάται στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων με τη νέα επιτυχία «Τώρα Τι Να Το Κάνω».

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του έχει προκαλέσει παροξυσμό στους φανατικούς θαυμαστές του με ακόμα μία μεγάλη επιτυχία που αγκαλιάστηκε θερμά από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της.

Στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, ο Νίκος Οικονομόπουλος προσθέτει στο ενεργητικό του άλλη μία πρωτιά, παράλληλα με τις χειμερινές εμφανίσεις του και την επιστροφή του στη σκηνή του «Κέντρο Αθηνών» για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Το καινούργιο single «Τώρα Τι Να Το Κάνω» του Νίκου Οικονομόπουλου κατακτά την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο και εκθρονίζει τις ΜΕLISSES.

Το συγκρότημα είχε διανύσει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 με τη διασκευή του στο «Γιατί» των Πυξ Λαξ.

Τη μουσική στο «Τώρα Τι Να Το Κάνω» υπογράφει ο πολυσύνθετος τραγουδιστής, συνθέτης και vocal coach Άκης Δείξιμος ενώ οι στίχοι είναι δημιουργία του μοναδικού Νίκου Σαρρή.

Για την παραγωγή μερίμνησε ο έμπειρος Γιάννης Δουλάμης.

Εκτός από τα 250.000 που μετρά ήδη το τραγούδι στο Spotify, το video clip του έχει συγκεντρώσει πάνω από 10,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ είχε βρεθεί στην πρώτη θέση των τάσεων στο YouTube επί σειρά ημερών.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, για πρώτη φορά σε ανάλογο ρόλο, επιμελείται το σενάριο και τη σκηνοθεσία μαζί με τον Alex Κωνσταντινίδη και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Το «Τώρα Τι Να Το Κάνω» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή: hit-channel.com