Νότης Σφακιανάκης: Στην κορυφή των πωλήσεων δίσκων για το 2018

2019-01-10

Ο Νότης Σφακιανάκης ολοκλήρωσε με πρωτιά το 2018.

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Νότης Σφακιανάκης.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «...Και ο Έρως Θεός Είναι...» κατέλαβε την πρώτη θέση στις φυσικές πωλήσεις δίσκων για το 2018, σύμφωνα με τη σχετική λίστα της IFPI.

Το άλμπουμ «...Και ο Έρως Θεός Είναι...» είχε κάνει ντεμπούτο στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart (την 16η εβδομάδα του 2018) και παρέμεινε στην κορυφή επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες.

Ο δίσκος διένυσε συνολικά οκτώ εβδομάδες στο Top 75 του IFPI Chart.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άλμπουμ «...Και ο Έρως Θεός Είναι...» βρέθηκε στην πρώτη θέση στις φυσικές πωλήσεις δίσκων για το 2018 με λιγότερες εβδομάδες παρουσίας στο Top 75 του IFPI Chart σε σχέση με άλλες κυκλοφορίες που έμειναν στο Νο. 1 τον ίδιο αριθμό εβδομάδων.

ο δισκογραφικό έργο του «άρχοντα της ελληνικής δισκογραφίας», που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum τον Μάιο του 2018 και έγινε πολυπλατινένιο, περιλαμβάνει εφτά ερωτικά τραγούδια - ύμνους στο «Θεό Έρωτα», δοσμένα με το μοναδικό πάθος του Νότη Σφακιανάκη.

Τις συνθέσεις υπογράφουν ο Βασίλης Δαραμούκας, ο Χρήστος Χιώνης, ο Χριστόφορος Γερμενής και ο Γιώργος Γούργουρας.

Τα τραγούδια ντύνουν με τους στίχους τους ο Στέλιος Μαργωμένος, η Αγγελική Μακρυνιώτη, ο Μάνος Μακρίδης, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Τάσος Βουγιατζής και ο Βασίλης Παππάς.

Προάγγελοι του άλμπουμ ήταν δύο τραγούδια, το «Με Την Πλάτη Στον Τοίχο» και «Τα Πιο Μεγάλα Σ' Αγαπώ» που οπτικοποιήθηκε, ενώ έχει ξεχωρίσει και το «Καμία».

Πηγή: hit-channel.com