Ο 24kGoldn δίνει το σύνθημα «3, 2, 1»

2021-02-22

Το πρώτο τραγούδι του 24kGoldn για τη φετινή χρονιά.

Μετά την απίστευτη επιτυχία που σημείωσε με το «Mood», ο 24kGoldn επανέρχεται δυναμικά με το single «3, 2, 1» και συγχρόνως ανακοινώνει την κυκλοφορία της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς.

Το «3, 2, 1» θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ του 20χρονου ράπερ και τραγουδιστή με τίτλο «El Dorado», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records / Sony Music στις 26 Μαρτίου.

Στο music video για το «3, 2, 1», το οποίο δημιουργήθηκε με τη σκηνοθεσία του Austin Peters, ο 24kGoldn αφηγείται τις έντονες συναισθηματικές αλλαγές μια ερωτικής ιστορίας.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης τραγουδά για την αφοσίωση σε μία σχέση και ζητά από την αγαπημένη του να είναι πάντα ειλικρινής μαζί του και να μην κρατά μυστικά: «Τρεις πλευρές της ιστορίας / Η δική μου και η δική μου και η αλήθεια / Δύο ψέματα που μου είπες / Πες πως με αγαπάς και με μισείς, δεν ξέρω τι να κάνω...»

Την ίδια στιγμή συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του το smash hit «Mood» του 24kGoldn με τη συμμετοχή του iann dior.

Το τραγούδι έχει γίνει τριπλά πλατινένιο στις ΗΠΑ και έχει καταγράψει χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις σε άλλες 28 χώρες στον πλανήτη, ενώ μετρά πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια streams. Το «Mood» κυριάρχησε επίσης για 8 εβδομάδες στο No. 1 του Billboard Hot 100 και συμπληρώνει 26 εβδομάδες στην κατάταξη.

Ο 24kGold έχει παγιώσει τη θέση του ανάμεσα στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες της τελευταίας χρονιάς. Πρόσφατα αναδείχθηκε από το YouTube ως ο πρώτος «Artist on the Rise» για το 2021, ενώ συμμετείχε στη συναυλία του Hulu για τον «Μήνας Μαύρης Ιστορίας».

Και παρ' όλα αυτά ο 24kGoldn βρίσκεται ακόμα στην αρχή.

hit-channel.com