Ο Αναστάσιος Ράμμος θα βάλει το δικό του λιθαράκι σε μία σπουδαία προσπάθεια.

2019-11-01


Σε μία συγκινητική κίνηση θα προβεί ο Αναστάσιος Ράμμος, θέλοντας να βοηθήσει τον μικρό Γιώργο Ιωάννου, που πρέπει να μεταβεί στη Βιέννη προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, δίνοντας «μάχη» για τη ζωή του.

Ο μικρός από το Καματερό Αττικής, την πόλη του Αναστάσιου Ράμμου, θα μεταβεί στην Αυστρία για επέμβαση αφαίρεσης όγκου από την υπόφυση και το οπτικό χίασμα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Αρωγός στην προσπάθεια της οικογένειας Ιωάννου είναι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μικρός Πρίγκιπας», που ζητά στήριξη από το κοινό.

Δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά του, ο Αναστάσιος Ράμμος θα βάλει το δικό του λιθαράκι σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια μέσα από τη μουσική του και θα δώσει μία μοναδική συναυλία για τον μικρό Γιώργο, αυτή την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο του Καματερού (Σπύρου Θεολόγου 13, Καματερό).

Όποιοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν τον μικρό Γιωργάκη, μπορούν να το κάνουν επίσης μέσω κατάθεσης στον «Μικρό Πρίγκιπα»:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 6115-145359 - 965
ΙΒΑΝ: GR 82017 1115 0006 1151 4535 9965
Αιτιολογία κατάθεσης: ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, ο πολυτάλαντος Αναστάσιος Ράμμος ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Σε Δυο Μόνο Μάτια» από την Panik Records.

Συγχρόνως συνεχίζει τις εμφανίσεις του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «Κέντρο Αθηνών» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ κάθε δεύτερη Πέμπτη βρίσκεται στο «Brockolo Bar» της Θεσσαλονίκης.


πηγή: Hit Channel