Ο Brian May των Queen κυκλοφορεί άρωμα για να βοηθήσει στην προστασία της άγριας ζωής

2021-01-13

Χρήματα για την προστασία της άγριας ζωής θα συγκεντρώσει το νέο άρωμα του Brian May.

Ο Brian May άνοιξε το 2021 με την κυκλοφορία ενός νέου αρώματος.

Ο κιθαρίστας των Queen ενώνει τις δυνάμεις του με τον Sergio Momo, ιδρυτή και διευθυντή δημιουργικού της ιταλικής μάρκας πολυτελών ειδών Xerjoff, για να κυκλοφορήσει το άρωμα «Save Me», με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την προστασία της άγριας ζωής.

Το όνομα δόθηκε από τον καλλιτέχνη και λέγεται ότι η νέα κολόνια μυρίζει «σανταλόξυλο και ασβό», ένα ζώο που συμπαθεί ιδιαίτερα ο Brian May.

Για τους superfans, ο Βρετανός καλλιτέχνης και η Xerjoff διαθέτουν προς πώληση ένα υπογεγραμμένο μπουκάλι των 50ml σε τιμή 410 ευρώ, ενώ το τυπικό μπουκάλι διατίθεται στα 197 ευρώ.

«Αυτός ο καταπληκτικός άντρας κάνει κάτι υπέροχο για την καλή διαβίωση των ζώων», έγραψε ο Brian May για τον Sergio Mono, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κιθαρίστας ανάρτησε παράλληλα στο Instagram μια φωτογραφία όπου φαίνονται οι δυο τους να υπογράφουν τα μπουκάλια του αρώματος με χρυσό στυλό.

Ο Brian May είναι υποστηρικτής της διάσωσης της άγριας ζωής εδώ και πολλά χρόνια και συνιδρυτής της οργάνωσης «Save Me Trust».

Η κλιματική αλλαγή, η αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού, η καταστροφή των ενδιαιτημάτων και η ρύπανση είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που προκαλούν την ταχεία παρακμή των πλασμάτων με τα οποία μοιραζόμαστε τον πλανήτη μας, αναφέρεται στη σελίδα της οργάνωσης.

Δουλεύοντας μαζί και αλλάζοντας τις συμπεριφορές μας, μπορούμε να επιτύχουμε τη βιώσιμη αλλαγή που θα υποστηρίξει την άγρια ζωή, τις επιχειρήσεις και το περιβάλλον και θα προσφέρει σε κάθε κάτοικο του πλανήτη Γη ένα καλύτερο μέλλον, τονίζεται.

hit-channel.com