Ο Calvin Harris επιστρέφει ξανά με τον Sam Smith και το ”Promises”

2018-09-01

Μέσα σε λίγες ώρες από την επίσημη κυκλοφορία του βρέθηκε στην κορυφή των παγκόσμιων Charts

O δημιουργός των μεγαλύτερων radio hits Calvin Harris επιστρέφει ξανά αυτό το καλοκαίρι μετά την Dua Lipa και το "One Kiss" με τον Sam Smith και το "Promises".

Μέσα σε λίγες ώρες από την επίσημη κυκλοφορία του βρέθηκε στην κορυφή των παγκόσμιων Charts. Αν και είναι ένα summer track θα το ακούσουμε αρκετά και τον χειμώνα. Ο Σκωτσέζος Calvin Harris προσθέτει άλλη μία μεγάλη συνεργασία στο βιογραφικό του. Η μαγική φωνή του Sam Smith ταιριάζει ιδανικά στο "Promises" και μας δείχνει μία διαφορετική του πλευρά. Το μουσικό του ύφος στα δικά του τραγούδια είναι πιο μελαγχολικό συνήθως.

Οι δυο τους μιλήσανε πρόσφατα για την συνεργασία τους με τον Calvin Harris να λέει πως ήταν η πιο εύκολη δουλειά να συνεργαστεί με τον Sam Smith. Από την άλλη πλευρά ο Sam Smith μίλησε για το πως γεννήθηκε αυτή η ιδέα και πως του μίλησε στο instagram πριν από 4 - 5 μήνες.

Το Lyric Video του "Promises" κυκλοφόρησε την ίδια μέρα και μπορείτε να το δείτε και να ακούσετε το νέο τραγούδι των Calvin Harris και Sam Smith παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dancetoday.gr