Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει στην τηλεόραση πριν το «Καφέ της Χαράς» - Ως guest σε σειρά του ΑΝΤ1

2019-09-03

Η επιστροφή του Χάρη Ρώμα στις τηλεοπτικές οθόνες, θα γίνει πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το «Καφέ της Χαράς».

Οπως αναφέρει το zappit.gr, ο γνωστός ηθοποιός, ετοιμάζεται μεν για την επιστροφή της δημοφιλούς σειράς, αλλά και για να παίξει ως guest σε μια νέα σειρά που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1. Ο Χάρης Ρώμας θα παίξει στην νέα σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», όπου θα ενσαρκώσει το αφεντικό στην εταιρεία που εργάζεται ο Σωτήρης (Σωτήρης Καλυβάτσης). Μάλιστα, θα παίξει τον ρόλο του αυστηρού αφεντικού που έχει υψηλές απαιτήσεις από τους υπαλλήλους του.

Η σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» είναι μία κωμωδία, όπου οι ήρωες είναι ένας έντιμος βιοπαλαιστής οικογενειάρχης που χάνει το σπίτι του, μια άτυχη ανύπαντρη μητέρα που της κλέβουν αυτοκίνητο και σκύλο, και δύο ορφανά που μεγαλώνουν με μια φιλόδοξη και κακιά μητριά. Αυτοί οι τρεις μαζί, θα κερδίσουν ένα λαχείο που μοιράζει το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ένας οικονομικός αναλυτής έχει βάλει στόχο να τους πάρει τα λεφτά και για να το πετύχει θα επιστρατεύσει την πονηριά του, μια αντρική φιλία από το παρελθόν, αλλά και τον γοητευτικό γιο του.

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης και τη διασκευή του σεναρίου οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη. Παίζουν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστας Αποστολάκης, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Στικούδη, Τζένη Κάρνου, Νίκη Σκιαδαρέση, Μελίνα Σπετσιέρη, Άρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.


iefimerida.gr