Ο Γιάννης Πάριος δίνει μορφή στο «Δυστυχώς»

2019-04-03

Η μοναξιά του πρωταγωνιστή αποτυπώνεται εύστοχα στο video clip του «Δυστυχώς».

Ο Γιάννης Πάριος παρουσιάζει το video clip για το τραγούδι «Δυστυχώς» από τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Έχω Εσένα».

Το άλμπουμ «Έχω Εσένα» είναι πολυσυλλεκτικό από κάθε άποψη, άλμπουμ αντάξιο της φήμης του σπουδαίου ερμηνευτή.

Μετά από χρόνια μοναχικής πορείας ο «τροβαδούρος του έρωτα» άνοιξε ξανά την αγκαλιά του σε ένα ευρύ φάσμα δημιουργών που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές γενιές και εκπροσωπούν διαφορετικά είδη.

Ο Γιάννης Πάριος συνεχίζει την παράδοση να εμπιστεύεται δημιουργούς της νέας γενιάς αλλά και από διαφορετικές καταβολές, χωρίς παρωπίδες, με μόνο γνώμονα την αληθινή μουσική. Ακόμα μία ιδιαιτερότητα σε αυτήν τη δημιουργική ομάδα είναι ότι τα περισσότερα από τα μέλη της αποτελούν παράλληλα και ερμηνευτές με ξεχωριστό ταλέντο.

Τα 12 τραγούδια του δίσκου «Έχω Εσένα» υπογράφουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί όπως οι Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Θεοφάνους, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Κυριαζής, Γιώργος Μουκίδης, Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης και Λίνα Δημοπούλου, ενώ από τη νεότερη γενιά τη δική τους σφραγίδα βάζουν οι ταλαντούχοι Γιώργος Σαμπάνης, Δήμος Αναστασιάδης και Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος, πάντοτε ακόρεστος και με άσβεστη τη φλόγα μέσα του, μελοποιεί κι εκείνος τις δικές του καθημερινές ιστορίες, εκφράζοντας συναισθήματα που ακουμπούν τον καθένα και φτιάχνοντας εικόνες αληθινές που συμβαίνουν στις ζωές όλων.

Η πιο συγκινητική στιγμή του άλμπουμ είναι ένα ολοκαίνουργιο ντουέτο πατέρα και γιου. Ο Γιάννης Πάριος και ο Χάρης Βαρθακούρης σμίγουν στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, το τρυφερό «Έχω Εσένα» σε στίχους του πρώτου και μουσική του δεύτερου, το οποίο αποτελεί μουσική μαρτυρία της αγάπης που τους δένει.

Ο Γιάννης Πάριος καταφέρνει με το άλμπουμ «Έχω Εσένα» να μην αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Ενώ πατά με σιγουριά στις ερμηνείες που τον έχουν αναδείξει σε μία από τις σπουδαιότερες μορφές στο ελληνικό πεντάγραμμο, διαθέτοντας πλέον την ωριμότητα που αρμόζει, αυτή η δισκογραφική έκδοση αναδίδει το φρέσκο αέρα που συνοδεύει πάντα τις νέες προτάσεις.

Το «Δυστυχώς», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη, είναι από τα 12 τραγούδια που βρίσκουν τον ιδανικό εκφραστή τους στη γεμάτη πάθος φωνή του Γιάννη Πάριου.

Το τραγούδι αποκτά μορφή με ένα video clip που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Μακρής και αποτυπώνει εύστοχα τη μοναξιά του ήρωα που παλεύει με τα απόνερα όταν «η νύχτα πέφτει βαριά και μοιάζουν όλα ύποπτα», αδυνατώντας να ξεπεράσει ένα χωρισμό που του έχει στοιχίσει.

Οι ασπρόμαυρες εικόνες από το κέντρο της Αθήνας, με τον κόσμο και τα αυτοκίνητα να περνούν βιαστικά, τονίζουν τον άδειο εσωτερικό κόσμο του πρωταγωνιστή, που έχει μπλέξει σε μία «τρέλα του εγωισμού και αρρώστια του μυαλού».

Το τραγούδι «Δυστυχώς» και ο δίσκος «Έχω Εσένα» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή :hit-channel.com