Ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί το single «Οινόπνευμα Φτηνό» και ανακοινώνει το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει»

2019-04-17

Η φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη επικοινωνεί και πάλι με ιδανικό τρόπο μηνύματα δυνατά.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκαλύπτει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Οινόπνευμα Φτηνό», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και προμηνύει τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει» που έρχεται στις 6 Μαΐου.

Ο μοναδικά χαρισματικός καλλιτέχνης συναντά ξανά τον Μιχάλη «ΜΕΘ» Κουινέλη των Stavento, μετά τη μεγάλη επιτυχία του single «Αγαπώ Σημαίνει», που αγκαλιάστηκε πολύ θερμά από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του και απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Το «Αγαπώ Σημαίνει» απέκτησε μία θέση στο Top 3 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και το video clip του έχει προβληθεί πάνω από 19 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει δισκογραφικά ενώ συνεχίζεται η ατελείωτη επιτυχία του αγαπημένου «Ένα Θαύμα», το οποίο παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και έχει συγκεντρώσει 11 εκατομμύρια προβολές στο επίσημο video clip του.

Ως γνήσιος ανατρεπτικός καλλιτέχνης, ειδικεύεται στις προτάσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και επιβεβαιώνουν την ευελιξία της ερμηνείας του. Τραγούδια που του ταιριάζουν, τα αγαπάει και στα οποία βάζει την προσωπική σφραγίδα του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συναντά συντελεστές που προέρχονται από κοινές αλλά και διαφορετικές κατευθύνσεις, συναλλάσσεται δημιουργικά μαζί τους και καταλήγει πάντα σε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Την ίδια επιτυχημένη πρακτική ακολουθεί και στο ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Οινόπνευμα Φτηνό», σε μουσική και στίχους του πολυσύνθετου Μιχάλη Κουινέλη.

Η μοναδική ερμηνεία του σπουδαίου τραγουδιστή δημιουργεί ένα νέο ρυθμό. «Τα σ' αγαπώ σου αν δεν τα πιστεύεις, να μην τα λες δεξιά και αριστερά», τραγουδά ευθύς και ορμητικός ο Γιώργος Μαζωνάκης στο επόμενο single από το νέο άλμπουμ του «Αγαπώ Σημαίνει».

Το νέο τραγούδι «Οινόπνευμα Φτηνό» παρουσιάζεται με ένα ξεχωριστό lyric video σε σκηνοθεσία των Θάνου Γκομόζια και Βασίλη Αντωνιάδη, που έχει τα χαρακτηριστικά της ενέργειας και της δύναμης του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η νέα δισκογραφική δουλειά «Αγαπώ Σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου από τη Minos EMI / Universal.

Το άλμπουμ περιέχει 10 τραγούδια, μεταξύ των οποίων οι επιτυχίες «Δε Γουστάρω», «Σώπα Κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει» και «Ένα Θαύμα», που έτυχαν όλες ευρύτατης αποδοχής, αλλά και το ολοκαίνουργιο single «Οινόπνευμα Φτηνό».

Χωρίς να σταματά να εξελίσσεται, ο καλλιτέχνης με την απαράμιλλη σκηνική παρουσία φωτογραφήθηκε από το διάσημο Βρετανό φωτογράφο Phil Poynder, σε μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα συνεργασία που θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα.

Μέρος της φωτογράφησης θα αποκαλυφθεί στο δίσκο που ακολουθεί, ενώ ορισμένες φωτογραφίες έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στα εξώφυλλα των digital singles που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα

Το tracklist του άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει»:

1. Οινόπνευμα Φτηνό
2. Σώπα Κι Άκου
3. Ένα Θαύμα
4. Διανυκτερεύω
5. Τόσα Βράδια
6. Δε Γουστάρω
7. Αγαπώ Σημαίνει
8. Ώρες Μικρές
9. Αν Μ' Ακούς
10. Όπως Θα Φεύγεις

πηγή : hit-channel.com