Ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει με την πιο δυνατή «Επιλογή»

2019-03-04

Ένα τραγούδι διαφορετικό από όσα έχει προτείνει μέχρι σήμερα ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής - τραγουδοποιός της γενιάς του, επιστρέφει δισκογραφικά μόνο καινούργιο τραγούδι που θα αφήσει το αποτύπωμά του στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που αγγίζει πάντα τις καρδιές μας με μοναδική ευαισθησία, σκοπεύει αυτή τη φορά να μας καθηλώσει με κάτι διαφορετικό από οτιδήποτε έχει κάνει, με μία υπέροχη δημιουργία που φέρει τον τίτλο «Επιλογή».

Πρόκειται για την επόμενη κυκλοφορία του Γιώργου Σαμπάνη μετά την επιτυχία «Φταίει», μία δυναμική μπαλάντα που αναλυθεί που αναρριχήθηκε που αναρριχήθηκε στο Νο. 4 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το «Επιλογή» είναι άλλη μία αδιαπραγμάτευτα ξεχωριστή μπαλάντα, την οποία υπογράφει συνθετικά ο Γιώργος Σαμπάνης με το αξιοζήλευτο ταλέντο του και στιχουργικά η Ελεάνα Βραχάλη με το ανεξάντλητο μελάνι της πένας της. Ο έμπειρος Soumka επιμελείται την παραγωγή σε αυτό το μουσικό διαμάντι.

Ένα τραγούδι που υπενθυμίζει ότι εμείς διαλέγουμε τις χαρές και τις λύπες, ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε σωστές και λανθασμένες επιλογές.

Συγχρόνως, ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του για έκτη χρονιά στο «Acro Club», τον απόλυτο live clubbing προορισμό της Αθήνας και εξακολουθεί να τροφοδοτεί με επιτυχίες Έλληνες συναδέλφους του, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Σαμπάνης υπέγραψε ένα τραγούδι στο νέο δίσκο του Γιάννη Πάριου και πρόσθεσε άλλη μία κορυφαία συνεργασία στον κατάλογό του.

Το «Επιλογή» έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση ανά επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου. Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Cobalt Music τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Πηγή hit-channel.com